Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee
  Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier gewoon over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier gewoon over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Een gezellige kerstsfeer begint met de juiste kerstverlichting. Voor binnen en buiten, wat voor soort kerstverlichting u ook zoekt, u vindt het in ons uitgebreide assortiment.

  Kerstverlichting voor een sfeervolle kerst

  Als het buiten donker en koud is, is Kerstmis voor de meeste mensen de mooiste tijd van het jaar. Nog voor de adventstijd worden appartementen, huizen en tuinen feestelijk versierd. Naast de smaakvolle kerstversiering speelt ook de juiste kerstverlichting een zeer belangrijke rol.  

  Wat zou Kerstmis zijn zonder lichtjes?

  Feestelijke kerstverlichting creëert de perfecte sfeer voor een geslaagde kerst. Bedrieglijk echt uitziende LED-kaarsen flikkeren in het appartement en de ramen schijnen in de felle glans van de lichtjes. Zelfs de kerstversiering wordt effectief opgevoerd met sfeervolle lichten. In het donker wordt de decoratie een absolute blikvanger.

  Maar ook in de tuin is de kerstsfeer duidelijk voelbaar. Omdat de klassieke kaarsverlichting de anders onopvallende spar voor het huis verandert in een statige gloeiende kerstboom. De lichtnetten, lichtgordijnen en lichtjes die op het balkon en aan de gevel hangen, ronden de kerstverlichting buiten harmonieus af. De mogelijkheden van individuele kerstverlichting zijn daardoor schijnbaar grenzeloos. Maar niet alle kerstverlichting kan overal worden gebruikt.

  Waar moet u bij de keuze van kerstverlichting rekening mee houden?

  Als de kerstverlichting buiten wordt gebruikt, moet hij bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Als de kerstverlichting binnen wordt gebruikt, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Integendeel: energiebesparende LED-kerstverlichting met batterijvoeding maakt de kerstverlichting draadloos en flexibel. Ramen, kasten of planken kunnen in een handomdraai worden verlicht zonder gedoe met verlengkabels. Zo zet u uw individuele kerstdecoratie in het juiste licht.

  Kerstverlichting voor binnen en buiten

  Het maakt een groot verschil of de nieuwe LED-kerstverlichting of het LED-lichtgordijn buiten moet worden geïnstalleerd of niet. Want alleen als een LED-lichtketting echt is ontworpen voor buitengebruik, heeft u er langdurig plezier van. Daarom hebben wij voor u een kleine voorselectie gemaakt qua binnen- of buitenverlichting.

  Kerstverlichting voor binnen

  Kerstverlichting voor buiten

  Wat is een lichtketting?

  Een standaard lichtketting heeft altijd een bepaald aantal lampjes of leds. De voeding of de voedingseenheid van de lichtketting is dan altijd precies voor dit aantal lampen ontworpen. Als het aantal lampjes niet voldoende is om een ​​kerstboom te verlichten, moet een tweede of derde lichtketen aan de boom worden bevestigd. Elke ketting heeft zijn eigen stroomvoorziening. Met een grote boom maakt dit voor de stroomverdeling een echte uitdaging.

  Een lichtketting bestaat uit een basisset met een krachtige voedingseenheid. De basisset kan individueel worden uitgebreid en aangepast met verschillende aanvullende sets.
  Het is belangrijk om te weten dat alleen componenten van dezelfde fabrikant met elkaar kunnen worden gecombineerd. Het is daarom belangrijk om te weten welke componenten beschikbaar zijn voordat u een aankoopbeslissing neemt.

  Handige accessoires voor efficiënte verlichting 

  Net als de selectie en installatie moet ook de aansturing van de kerstverlichting goed gepland zijn. Want ook bij gebruik van energiebesparende LED-lichtkettingen moeten de in- en uitschakeltijden nauwkeurig worden gedefinieerd. Dit voorkomt onnodige elektriciteitskosten.
  Net zo onmisbaar: reservelampjes en batterijen voor snoerloze kerstverlichting.

  Accessoires voor uw kerstverlichting:

  Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
  U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
  Afwijzen
  Akkoord