Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Bent u op zoek naar hoogwaardige kwaliteit connectoren voor industriële toepassingen? Conrad biedt een uitgebreid assortiment rechthoekige industriële connectoren, speciaal geschikt voor veeleisende omgevingen. 

  Industriële connectoren (rechthoekig)

  Rechthoekige industriële connectoren zijn in het bijzonder geschikt voor de machinebouw, in schakelkasten en voor buitentoepassingen. Het worden niet voor niets heavy-duty connectoren genoemd. In ons assortiment vindt u rechthoekige industriële connectoren van de volgende merken:

  • Amphenol
  • Harting
  • LAPP
  • Phoenix Contact
  • TE Connectivity
  • Weidmüller
  • Wieland

  Waarvoor gebruikt men industriële connectoren?

  Een industriële connector wordt, niet geheel verrassend, gebruikt in de industrie - vaak in de zware industrie. Deze elektromechanische componenten moeten daarom in alle gevallen robuust zijn en vereisen soms weer andere features, zoals waterdichtheid. Ten slotte zijn de machines die in de industrie
  worden gebruikt zwaardere jongens dan apparaten die je in huis hanteert.  

  Connectoren, aangeboden door meerdere merken in vele soorten, zijn geen zeldzame kost in bijvoorbeeld de bouw van machines en apparaten. Desondanks maken ook alledaagse disciplines als de luchtvaart gebruik van zware, industriële en rechthoekige connectoren.

  Waarom rechthoekige, industriële connectoren bij Conrad kopen?

  Conrad is sinds 1923 dé technische leverancier van Europa. Met jarenlange kennis en een brede klantenkring, zijn wij behalve leverancier vooral uw partner. Daarbij bieden wij u als zakelijke klant verschillende diensten die erg aantrekkelijk voor u kunnen zijn.