Beoefen uw vak met de beste uitrusting

Profiteer van een uitgebreid assortiment gereedschappen en diensten die zijn afgestemd op de dagelijkse behoeften van vakmensen en opleidingen. Onze kwaliteitsproducten van toonaangevende fabrikanten overtuigen door perfecte functionaliteit en de beste prestaties.

  • Efficiënt en precies

  • Snel en productief

  • Goed georganiseerd en veilig

Bouwen en renoveren

Betrouwbaar en robuust gereedschap voor de bouwplaats.

Reparatie en onderhoud

Lichte en mobiele apparaten voor gebruik bij de klant.

Werkplaats en educatie

Professioneel materiaal voor de werkplaats.

   

Digitale inkoopoplossingen bij Conrad

Sneller inkopen met eProcurement

Reduceer uw tijd en win tot 30% aan proceskosten.

Speciaal voor kleinere bedrijven biedt Conrad met "Smart Procure" een snelle browsergebaseerde oplossing, die u via een testaccount vrijblijvend kunt uitproberen. Daarnaast biedt Conrad een oplossing voor bedrijven met een directe koppeling met een bestaand ERP-systeem via OCI (Open Catalog Interface) of PunchOut interface.

De keuze is aan u.

   

Werken met netwerkgereedschap van Bosch Professional

In de wereld van vandaag kunnen veel processen en werkzaamheden worden geoptimaliseerd door intelligente en digitale oplossingen. Bosch Professional biedt vele manieren om gemakkelijker, sneller en slimmer te werken met diverse apps en de bijbehorende slimme elektrische gereedschappen en meettechniek apparaten. De apparaten kunnen via Bluetooth met de betreffende apps worden verbonden om vervolgens bepaalde functies te kunnen gebruiken. Toegang op afstand tot apparaatinstellingen, voorraadbeheer of het opslaan en delen van meetgegevens zijn slechts enkele voorbeelden.

De Bosch Toolbox App:
het digitale gereedschap voor professionals

Bosch Toolbox is ontworpen voor vaklui in de bouw zoals elektriciens, voor hoveniers en groenvoorzieners, voor industriële beroepen zoals metaalbewerkers, voor loodgieters en HVAC-technici en voor timmerlieden en metselaars. Het zorgt ervoor dat professionals nog efficiënter worden in hun dagelijkse werk.

PRO360:
Uw digitale bedieningscentrum

PRO360 is een gratis portaal voor talrijke diensten van Bosch Professional. Door registratie profiteert u permanent van alle toekomstige en actuele diensten. De digitale apparatenlijst geeft u een perfect overzicht van uw apparatuur en de garantie - of u nu ter plaatse bent of achter uw pc zit.

Netwerkmeettechnologie:
Snel. Eenvoudig. Nauwkeurig.

Met Bosch Professional meetapparatuur ervaart u de voordelen van netwerktechnologieën als nooit tevoren. De verschillende apps maken afstandsbediening van apparaten mogelijk. Instellingen met één druk op de knop en handige fotodocumentatie.

Topinnovaties voor bouw en constructie

Onze selectie voor u

Topcategorieën voor bouw & constructie

Bij ons vindt u een ruim assortiment accessoires voor elektrisch gereedschap.

Topmerken voor bouw & constructie

Diensten die u verder helpen