binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/micro-bit/microbit2-headerjpg/microbit2-headerjpg/hippogallery:original
Expeditie micro-bit

Expeditie micro:bit  is een te gek avontuur voor zowel leerlingen als leerkrachten in het basisonderwijs. Meer dan 45.000 leerlingen in Nederland zijn al van start gegaan met het spelenderwijs leren programmeren. Het mooie is, iedereen kan meedoen!

In 15 Europese landen is programmeren al onderdeel van het onderwijsprogramma. De verwachting is dat als we op deze voet verder gaan, we tegen het jaar 2020 een tekort van 800.000 goed geschoolde programmeurs in heel Europa hebben. Door middel van expeditie micro:bit leren kinderen op een jonge leeftijd de basisprincipes van het programmeren.

► Bestel de Micro:bit Klooikoffer

Expeditie Micro-bit binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/micro-bit/microbit3jpg/microbit3jpg/hippogallery:original

Wat is nou precies een micro:bit? De mannen van Mancave leggen dit haarfijn uit.

 

Programmeren is de toekomst

Programmeren is de toekomst

15 Europese landen gingen ons al voor

15 Europese landen gingen ons al voor

Leuk en leerzaam voor kinderen

Leuk en leerzaam voor kinderen

Kant en klare lespakketten beschikbaar

Kant en klare lespakketten beschikbaar

Alle lessen worden ondersteund door video’s

Alle lessen worden
ondersteund door video’s

Wij bieden trainingen aan om leerkrachten klaar te stomen voor expeditie micro:bit

Leuk en leerzaam voor kinderen

Expeditie micro:bit is tegen kostprijs exclusief aan te schaffen op Conrad.nl. Op deze manier willen wij het programmeren in het onderwijs voor iedereen toegankelijk maken. Samen met specialisten binnen het onderwijs is een interactief lespakket samengesteld. Het lesmateriaal is geheel gratis te verkrijgen via conr.nl/MicrobitLessen.

► Bestel de Micro:Bit Klooikoffer

binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/micro-bit/microbit13jpg/microbit13jpg/hippogallery:original