PC-kabels-soorten

PC-kabels-soorten

18 jul 2019

Computerkabels >

Voor iedere aansluiting de juiste kabel

 

 

Netwerkkabels >

Voor de verbinding met een extern netwerk hebben we een grote keuze in netwerkkabels, Netwerk kabels met of zonder connector,netwerkkabels met gekruisde draad, Glasvezelkabels met en zonder connector en diverse accesoires voor netwerkkabels zoals RJ45 koppelstukken en montagecomponenten. Lees HIER meer over de toepassingen van een netwerk en WIFI.

 

 

Driverkabels >

Verbind met de driverkabels uw Interne of externe harde schijf of geheugenapparaat aan uw computer of verbind deze met uw externe hardware. Onder andere IDE kabels, SAS kabels en SATA kabels.

 

 

USB kabels >

USB oftewel  Universal Serial Bus.  Deze universele datakabel is wellicht de meest gebruikte kabel binnen de computerkabels en komt in verschillende snelheden, we kennen de USB 1 en 1.1 en 2.0 (tot 480Mb)voor overdracht van grotere hoeveelheden data is het beter de 3.0 (5Gb) of 3.1 (10Gb) te gebruiken. Lees HIER meer over USB producten

 

 

Monitor en HDMI kabels >

De juiste kabel voor het juiste beeld! Met het assortiment beeldkabels als VGA, DVI , Display port en HDMI bepaalt u zelf welke kabel het meest geschikt is voor uw apparaat. Kies voor de juiste kabel op basis van resolutie en (digitale) toepassingen voor audio of ethernet. Voor een overzicht van de diverse stekkers kijk ook eens HIER

 

 

Adapters en Converters >

Nieuwe hardware gekocht en past de oude aansluiting niet meer? Geen probleem, met onze adapters en converters sluit u eenvoudig uw oude hardware aan op uw nieuwe apparaat en kunt u deze gewoon weer gebruiken. Ook vindt u hier kopieerstations, data cloners, en adapters voor Toetsenbord, muis, geheugenkaart en monitor.

 

 

Naast de bekende computerkabels met connectoren hebben we ook een groot assortiment kabels en draden voor de professionele markt. Zakelijk bestellen in grote bulk aantallen? Neem contact op met onze klantenservice en ontvang een offerte op maat. Conrad is ook voor de B2B klant de juiste partner in kabels en toebehoren. Hieronder een overzicht van ons totale assortiment:

 

 

Draden >

Draden zijn enkele geleiders (1 dirigent), hieronder vallen de aansluitdraden, meeraderige draden, aardingsbanden en koperdraad. De betere kwaliteit kabels en draden bestelt u bij Conrad gemakkelijk en snel online. Weet u niet precies welke draad u nodig heeft voor uw project? Neem dan contact op met onze serviceafdeling, we helpen u graag verder.

 

 

Kabels (zonder connector) >

Kabels bestaan uit twee of meer geleiders (dirigenten) en zijn over het algemeen wat dikker als de draden. Kabels worden over het algemeen uitgevoerd met een isolatiecoating en vormen de verbinding tussen computeronderdelen, audio en video ingangen en uitgangen en telefonie. Vaak bestaan de kabels uit meerdere draden. Hier vindt u bijvoorbeeld de COAX kabels, Glasvezelkabels, Datakabels, Telkefoonkabels en netwerkkabels.

 

 

Kabels met Connector >

Kabels met connector, deze groep kant en klare kabels zijn voorzien van connectors, zodat deze direct aan te sluiten zijn op het apparaat. Binnen deze groep vindt u Audio en video kabels, Computerkabels, telefoonkabels, Stroomkabels, SAT kabels en stekkers, Meetsnoeren, GSM kabels en Podium en studiokabels.

 

 

Kabeltoebehoren >

Alles om uw kabels te bevestigen, verlengen, splitsen of te verbinden. Ruime keuze aan kabelgereedschap en hulpmiddelen voor de particuliere, maar ook professionele gebruiker.

 

 

Meest recente artikelen

Retourtermijn tijdelijk 60 dagen

2 dec 2021

Retourtermijn tijdelijk 60 dagen

Conrad officieel reseller Arduino®

19 okt 2021

Conrad officieel reseller Arduino®

Probeer uw energierekening zo laag mogelijk te houden

6 okt 2021

Probeer uw energierekening zo laag mogelijk te houden

Een virusvrije omgeving door UV-C desinfectie

10 aug 2021

Een virusvrije omgeving door UV-C desinfectie

Met eMobility bespaart u geld én bent u milieubewust

9 aug 2021

Met eMobility bespaart u geld én bent u milieubewust

Wij reizen door Europa in 84 dagen

9 aug 2021

Wij reizen door Europa in 84 dagen

Energie besparen in huis

6 aug 2021

Energie besparen in huis

Wat zijn anemometers?

6 aug 2021

Wat zijn anemometers?

Wat zijn decibelmeters?

6 aug 2021

Wat zijn decibelmeters?

Wat is een internetradio? Hoe werkt een Wifi Radio?

6 aug 2021

Wat is een internetradio? Hoe werkt een Wifi Radio?