Fluke

Fluke. Test en meettechniek voor professionals

Met Fluke kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Fluke is marktleider op het gebied van test- & measurement en voor menigeen de eerste keus als het gaat om meettechniek. Vraag een vakman uit de industrie- of installatiebranche naar zijn voorkeur en Fluke staat vrijwel zeker hoog op de lijst. Het merk is in 1948 opgericht in de Verenigde Staten door John Fluke en heeft sindsdien een sterke groei meegemaakt. Het bedrijf Fluke staat er tegenwoordig niet meer alleen voor; met Fluke Networks wordt bijvoorbeeld een ander deel van de markt bediend.

 

Duizenden meetapparaten en accessoires van Fluke

U vindt een groot assortiment Fluke producten op onze website. Wat u ook zoek op het gebied van testen & meten, Fluke heeft. Zo bieden wij Fluke producten in de volgende categorieën:

Bekijk alles van Fluke

Fluke
 

Keuze uit honderden multimeters & stroomtangen

Multmeters, stroomtangen

Multimeters & Stroomtangen

Conrad heeft ruim 150 multimeters en stroomtangen van Fluke standaard uit voorraad leverbaar. Al deze instrumenten staan garant voor een goed onderhoud aan bedrijfsapparatuur, zodat onverwachte uitval tot een minimum kan worden beperkt en er minder onvoorziene en ernstige storingen zijn. Ook kan door regelmatige controle de levensduur van machines behoorlijk worden verlengd. En dat bespaart veel geld!
De Fluke multimeters en stroomtangen zijn erg nauwkeurig: de Fluke 8846A heeft zelfs een basisnauwkeurigheid van 0.0024%.

Bekijk alle Fluke multimeters & stroomtangen

 

Topkwaliteit gekalibreerde testers

Isolatiemeter

Isolatietesters

De isolatieweerstandstesters van Fluke leveren ruisvrije, betrouwbare resultaten. De isolatietesterserie biedt geavanceerde functies en is ontworpen voor optimaal bedieningsgemak. De Fluke isolatietesters zijn dé perfecte oplossing voor toepassingen op het gebied van storingzoeken, inbedrijfstelling en preventief onderhoud van de meest uiteenlopende hoogspanningsapparatuur, zoals schakelinstallaties, motoren, generatoren en kabels.

Alle Fluke isolatietesters

Nauwkeurige warmtebeeldinspecties met Fluke

Warmtebeeldcamera

Warmtebeeldcamera's

Elke warmtebeeldcamera of IR-camera is gebouwd volgens de normen die Fluke stelt voor stevigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. De camera's van Fluke zijn gebouwd  om in alle omstandigheden grondige en nauwkeurige inspecties te kunnen uitvoeren. Kies uit draagbare infraroodcamera's of uit varianten met een vaste houder. De betaalbare en veelzijdige Performance-serie, de Professional-serie met superieure beeldkwaliteit en gepatenteerde autofocussystemen, of de Expert-serie met een resolutie tot 1024 x 768 op het grootste scherm in de markt. Ontdek het IR-vensteraanbod om de veiligheid in uw bedrijf te verhogen, of kies een combinatiegereedschap infraroodcamera + gasdetector voor eenvoudige probleemoplossing buiten. 

Bekijk de warmtebeeldcamera's