Gratis accu bij aankoop Bosch Professional 18V tool

Actieperiode: 01.01. t/m 30.04.2021

Dubbel zoveel vermogen:

Bestel een Bosch Professional 18V tool of gereedschapsset* met een netto aankoopprijs van € 150 of meer (exclusief btw), en ontvang gratis een GBA 18V 4.0Ah accu. Wanneer u een BITURBO-tool of -set koopt, krijgt u gratis een ProCORE 18V 5,5 Ah-batterij.*

Bekijk de actieproducten

Log in of registreer voor uw PRO360-profiel

Zo werkt het

  1. KOOP EEN PRODUCT: Koop een Bosch Professional 18V elektrische tool of gereedschapsset vanaf € 150, - netto aankoopprijs (exclusief BTW) en ontvang gratis een GBA 18V 4.0Ah accu. Bij aankoop van een BITURBO-gereedschap of -set krijgt u gratis een ProCORE 18V 5,5 Ah-accu. Accustartersets (producten die alleen accu's en laders bevatten) zijn uitgesloten.
  2. Registreren en valideren: log in met uw Bosch-gebruikersprofiel op www.pro360.com/deals of registreer nu om van deze aanbieding te profiteren. Upload de factuur van uw gekochte promotieproduct naar PRO Deals door een foto van de factuur te maken of deze te uploaden via een bestandsupload.
  3. De gratis accu wordt naar u verstuurd

Uw gratis accu

Verzilver de ProDeal, bijvoorbeeld met de volgende producten:

Bekijk de actieproducten

 

Alle gereedschapsservices met één login

Dit is uw handige en efficiënte digitale toegangsportaal voor tal van services van Bosch Professional.

U registreert zich maar één keer en profiteert permanent van alle huidige en toekomstige diensten zoals
- Gratis verlenging van uw gereedschapsgarantie van 1 naar 3 jaar
- Houd een lijst met al uw apparatuur bij, niet alleen Bosch-tools

Log in of registreer voor uw PRO360-profiel

Koop een Bosch Professional 18V tool of gereedschapsset * vanaf € 150 excl. btw. Alleen producten komen in aanmerking voor de actie als de factuurprijs minus alle kortingen € 150 netto is. Dit betekent dat de ingediende factuur een bedrag van minimaal € 150, - netto moet bevatten. Accu-startersets (dit zijn producten die alleen accu's en laders bevatten) vallen niet onder de actie. Bij aankoop van Biturbo-producten ontvangt u de GBA 18V 4.0Ah accu of de ProCORE18V 5.5Ah accu. Meld u aan met uw Bosch-ID op www.pro360.com/deals of registreer u om van deze aanbieding te profiteren. Upload de factuur van uw gekochte actieproduct naar PRO Deals en ontvang de gratis accu. Het premiumoverzicht en de beschikbaarheid vindt u hier.

De voorwaarden voor deelname vindt u hier: www.pro360.com/prodeals/termsofuse