Alarm in huis van Univé
Alarm in huis van Univé

Met deze producten maakt u uw woning éxtra veilig.

Univé maakt zich sterk voor uw veiligheid. Met het Univé Alarm in huis willen we de veiligheid van uw woning in de spotlight zetten. Want veilig wonen geeft een veilig gevoel én het voorkomt een hoop ellende. 
Een veilige woning realiseert u eenvoudig met draadloze apparatuur. Zo kunt u bijvoorbeeld uw ramen en deuren extra beveiligen met het Woonveilig Draadloos deur- en raamcontact, detecteert u snel elke beweging in huis met de Woonveilig draadloze bewegingsmelder, en met de Woonveilig draadloze watermelder activeert u uw alarm bij wateroverlast en vochtproblemen. En zo zijn er meer artikelen die u helpen om uw woning optimaal te beveiligen. Een kleine moeite, maar érg belangrijk voor de veiligheid van u en uw gezin.

binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/unive-woonveilig/afbeeldingen-univejpg/afbeeldingen-univejpg/hippogallery:original

Woonveilig artikelen

Zorg, samen met het Alarm in huis voor een veilige woning voor u en uw gezin. Het abonnement kunt u hier afsluiten.

Daarnaast biedt Univé meerdere diensten aan die uw veiligheid verhogen. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse controle van uw CV-ketel, het vegen van uw schoorsteen, het legen van uw dakgoten, onderhoud aan uw ventilatiesysteem en veel meer. U kiest een dienst, wij regelen de rest. U vindt alle informatie hier.

binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/unive-veilig-wonen/afbeeldingen-unive-centeredjpg/afbeeldingen-unive-centeredjpg/hippogallery:original