binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/brandpages/speaka-1280x200-px-2018jpg/speaka-1280x200-px-2018jpg/hippogallery:original

SpeaKa Professional, hoge kwaliteit audio-/videoproducten voor lage prijzen

Speaka Professional biedt een groot scala aan A/V-toebehoren van hoge kwaliteit voor een lagere prijs dan de producten van de grote, bekende merken. Heeft u dus iets nodig op A/V-gebied, kies dan voor de voordelige optie en kies voor de artikelen van Speaka Professional. De kwaliteit is uitstekend en uw portemonnee zal u zeker dankbaar zijn. Ook al gaat het vaak om kleine aankopen, bij elkaar opgeteld kunnen ze u in de loop van de tijd een grote besparing opleveren. Conrad staat garant voor de kwaliteit van de geleverde artikelen, u kunt met een gerust hart kiezen voor de artikelen van Speaka Professional.

A-kwaliteit voor een B-prijs

U wilt de beste kwaliteit en u wilt kunnen vertrouwen op de kwaliteit van de producten die u aanschaft, zeker als het gaat om av-apparatuur en toebehoren. Daarom kiest u vaak automatisch voor de grote merken met een bekende naam. Maar als u minder wilt uitgeven voor dezelfde kwaliteit, kijk dan eens naar de producten van het merk Speaka Professional. U kunt rekenen op kristalhelder beeld en geluid en solide kwaliteit, vergelijkbaar met die van de grote merken maar dan voor een lagere prijs.

Specialiteit: TV beugels

Speaka Professional is gespecialiseerd in TV-beugels en biedt daarin ook allerlei extra features, waaronder een waterpas, die de montage vereenvoudigt, een gepatenteerd veersysteem om het bewegen van de muurbeugel te verbeteren en nog veel meer. Het is dus een echt innovatief merk.

Overige toebehoren van Speaka Professional

Speaka Professional heeft alles op het gebied van A/V, tot de kleinste onderdelen en toebehoren. U kunt er dus ook terecht voor:

  • HDMI-switches

  • Signaalconverters

  • Kabels in alle soorten en maten

  • Jackplugs

  • Scart

  • Toslink

  • enz. enz.

Bestsellers Speaka Professional