Verzorgd door Conrad, op locatie in heel Nederland

introductie solderen

Soldeer workshops
Verzorgd door Conrad, op locatie in heel Nederland

 ✔ Een praktische en heldere introductie in het solderen   ✔ Inzicht in de soldeertechniek met leuke praktijkopdrachten   ✔ Kant-en-klare soldeerworkshop voor 12 personen vanaf € 199,- (excl. btw)

introductie solderen soldeertechniek
 Een praktische en heldere introductie in het solderen  Inzicht in de soldeertechniek met leuke praktijkopdrachten  Kant-en-klare soldeerworkshop voor 12 personen vanaf € 199,- (excl. btw)

► Neem contact met ons op

> Of klik hier voor meer informatie

 

Solderen: een heldere en praktische manier van leren

Techniek en elektronica worden steeds belangrijker. Van smartphones tot tv’s, van computers tot audio-installaties, overal om ons heen speelt techniek een steeds grotere rol. Het is daarom van groot belang dat we deze techniek ook begrijpen en de basis hiervan aanleren. Dat ziet ook de overheid in en daarom worden educatieve organisaties vanaf 2020 verplicht om een belangrijk aandeel van het lesprogramma aan techniek te besteden.

Een van de oudste en belangrijkste technieken in het werken met elektronica is het solderen. Niet alleen wordt deze techniek veelvuldig toegepast in de elektronica, ook zorgt kennis van het solderen voor een beter begrip van de werking van elektronica en techniek. 

Omdat wij technologie in het onderwijs ondersteunen, bieden wij voor €199,- excl. btw een kant-en-klare soldeerworkshop van 2 uur voor 12 personen, inclusief materiaal, apparatuur en een deskundige instructeur. Naast een stukje theorie gaat deze workshop om het opdoen van praktische ervaring. Met leuke praktijkopdrachten en voorbeelden leren de deelnemers naast het solderen ook nog eens de basis van de elektronica met onze leuke technische bouwpakketten.

Deze workshop is ideaal voor scholen, instellingen en verenigingen die hun leerlingen of leden kennis willen laten maken met techniek, elektronica en de wereld van het solderen. Het is leuk, leerzaam en het biedt een basis voor nieuwe technische projecten. Door uw leerlingen/studenten de basis van het solderen bij te brengen, heeft u aansluitend veel meer mogelijkheden voor nieuwe projecten.

 

Soldeerworkshops op uw locatie

Wij bieden de mogelijkheid om de soldeerworkshop op de door u gewenste locatie te geven. Onze instructeur zal met het gereedschap en de benodigde apparatuur naar u toekomen. 
De extra kosten (excl. btw) zijn afhankelijk van de locatie:

Provincies Kosten workshop Meerprijs voor op locatie Totaal

Drenthe, Flevoland, Gelderland, Overijssel

€ 199,- € 139,- € 338,-
Friesland, Groningen, Noord-Brabant, Utrecht € 199,- € 189,- € 388,-
Noord-Holland, Zuid-Holland € 199,- € 239,- € 438,-
Limburg, Zeeland € 199,- € 289,- € 488,-

 

Wat houdt de soldeerworkshop in?

Workshop solderen Workshop solderen Kosten workshop
Lengte per workshop: 2 uur Max. 12 personen per workshop Kosten: vanaf € 199,- excl. btw