Conrad Academy

C-Academy
Robotica & techniek: een must in het VO

 

Meer informatie:
► Primair onderwijs     ► Voortgezet onderwijs    ► Bibliotheken    ► Bedrijven

 

Gratis lespakketten

Ontzorgen

soldeertechniek

Implementeren

uitleg microbit

Trainen

► Neem contact met ons op


Robotica en techniek in het voortgezet onderwijs
 

Binnen het VO is steeds meer tijd en aandacht voor techniek, programmeren en robotica. Dit moet ook wel om het gat tussen het onderwijs en het bedrijfsleven te dichten. Tijden veranderen en daarmee ook de eisen vanuit het bedrijfsleven. We leven in een tijd waar technologie een grote rol speelt en deze technologie verandert voortdurend. Om bij te blijven, moet u als VO instelling meegaan in deze dynamiek. Dat is niet altijd even gemakkelijk. Conrad helpt u bij de bijscholing van docenten, verzorgt workshops en trainingen aan docenten en zorgt voor een optimale presentatie.

Conrad ontzorgt, implementeert en traint

Wat kunnen wij voor u betekenen? >>

 

Ontzorgen

Met Conrad heeft u één aanspreekpunt voor alles wat u nodig heeft tijdens uw technieklessen. Of het nu gaat om robotica, programmeren of praktische technieklessen, wij bieden alles wat u nodig heeft. Wij geven workshops, leveren gereedschap en componenten en bieden zelfs complete leskits aan. Alles om u te ontzorgen.

Hoe kan C-Academy u ontzorgen? >>

 

Workshops & trainingen

Conrad biedt gratis workshops en trainingen aan voor docenten en leerlingen. Praktische lessen waardoor en waarmee u en uw leerlingen direct zelf aan de slag kunnen. Ons credo is niet voor niets “Leren Door Doen”. En wat is er nu leuker dan een workshop te krijgen van een technisch bedrijf? Het aanbod is divers, wat dat betreft is er van alles mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Welke trainingen verzorgt Conrad? >>

 

Materialen & gereedschap

Wij leveren voor elke denkbare techniekles gereedschap en materiaal. Denk bijvoorbeeld aan soldeerstations, hamers, elektrisch gereedschap, complete werkstations, afzuiginstallaties, gereedschapskoffers, losse componenten en meetinstrumenten, maar ook bouwpakketten, development-boards, programmeertools en robots voeren wij in ons assortiment. Als onderwijsinstelling profiteert u daarnaast van een standaard inkoopkorting van 5%.

Vraag een offerte aan >>

 

Complete lespakketten

Bekijk ons assortiment technische lespakketten en leer uw leerlingen alles op het gebied van gereedschap, robotica, mechanica, 3D, programmeren en nog veel meer.
Ga naar de technische lespakketten >> 

 

Een greep uit de merken 

ByorFranzis           Joy-it      arduino     Raspberry Pi       Tru Components

 

C- Academy  contactformulier

Techniek moet toegankelijk zijn voor iedereen. Leren door doen! Wat kunnen wij voor u betekenen?
Vul onderstaand formulier in met uw vraag en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen