Conrad Academy

C-Academy
Dé technische educatieve partner voor bibliotheken

 

Meer informatie:
► Primair onderwijs     ► Voortgezet onderwijs    ► Bibliotheken    ► Bedrijven

 

Gratis lespakketten

Ontzorgen

soldeertechniek

Implementeren

uitleg microbit

Trainen

► Neem contact met ons op

 

Uitdagende workshops & trainingen op het gebied van technologie

Bent u als bibliotheek op zoek naar een partner die uitdagende workshops en/of trainingen kan verzorgen op het gebied van Wetenschap & Technologie? Voor elke leeftijd en iedere doelgroep verzorgt Conrad gratis trainingen en workshops op uw locatie. Wilt u liever zelf de workshops geven? Dat kan ook. Wij geven u graag de handvaten zodat u goed voorbereid van start kunt gaan.

Welke workshops & trainingen kunnen wij verzorgen?  >>

 

De kracht van samenwerking

De tijd dat bibliotheken alleen maar boeken uitleenden, is voorgoed verleden tijd. Bibliotheken transformeren steeds meer tot kenniscentra, en dat is, in de huidige dynamische samenleving die bol staat van technologieën, ook niet vreemd. Conrad werkt met verschillende bibliotheken uit heel Nederland samen om deze transitie op een goede manier vorm te geven. Dit doen we door het verzorgen van workshops en het geven van inspirerende trainingen. Zowel aan het personeel van de bibliotheek, zodat zij zelf de lessen kunnen gaan verzorgen, als aan de cursisten of deelnemers. Naar gelang leeftijd en ervaring passen we eenvoudig de lesstof aan.

Vraag informatie aan >>

 

Inspirerende workshops om toe te passen 

Bekijk ons assortiment development kits en leer kinderen tijdens een inspirerende workshop alles over gereedschap, robotica, mechanica, 3D, programmeren en nog veel meer.
Ga naar de technische development-kits >> 

 

 

C- Academy  contactformulier

Techniek moet toegankelijk zijn voor iedereen. Leren door doen! Wat kunnen wij voor u betekenen?
Vul onderstaand formulier in met uw vraag en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen