Conrad Academy

C-Academy
Dé educatiepartner voor het bedrijfsleven

 

Meer informatie:
► Primair onderwijs     ► Voortgezet onderwijs    ► Bibliotheken    ► Bedrijven

 

Gratis lespakketten

Ontzorgen

soldeertechniek

Implementeren

uitleg microbit

Trainen

► Neem contact met ons op

 

Samenwerking & sponsoring
 

Als organisatie heeft u te maken met continue (technologische) ontwikkelingen. Niet vreemd dus dat u van pas afgestudeerden verwacht dat ze up-to-date zijn wat betreft de meest recente technologieën op hun (en uw!) vakgebied. Om dit te bewerkstelligen en om onderwijsinstanties de mogelijkheden te geven om studenten de juiste kennis en vaardigheden bij te brengen, is tijd en geld nodig. Conrad investeert veel tijd en geld in het overdragen van technische kennis d.m.v. sponsoring en het geven van gratis trainingen en workshops. Maar dat kunnen wij niet alleen! Door middel van samenwerkingen met verschillende partners en bedrijven zijn wij in staat om deze workshops en trainingen te geven en om lesmaterialen en -pakketten samen te stellen. Uw hulp is dan ook erg belangrijk! Dit kan d.m.v. een samenwerking op het gebied van het opzetten van een lespakket, maar ook door het sponsoren van een evenement of door te ondersteunen tijdens een training/workshop.

Wilt u weten op welke manier we kunnen samenwerken? Vul dan onderstaand formulier in >>

 

Digitalisering binnen uw organisatie

Digitalisering is een breed begrip maar wat betekent het nu precies? Moet u investeren in technologie of in mensen? Conrad heeft speciaal voor dit vraagstuk een 2-uur durende workshop ontwikkeld waarin we theorie en praktijk combineren zodat u inzicht en inspiratie krijgt over de mogelijkheden van technologie binnen uw organisatie en hoe deze te implementeren. Digitale technologie helpt u efficiënter te werken zodat er ruimte ontstaat voor innovatie. Het betekent dus niet dat banen verdwijnen maar dat ze veranderen!

De 2 uur durende workshop bestaat uit 2 delen:

Theorie:

  • Techniek

  • Digitale geletterdheid

  • Toekomst of nu

  • Toepassingen

Praktijk:

  • Programmeren

  • Bouwen

  • Testen

Aan het eind van deze workshop weet u waar de technologie nu staat, wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie en wat het kan toevoegen aan uw baan.
Wilt u klaar zijn voor de toekomst?

Neem contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden >>

 

 

Overige trainingen & workshops

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij diverse workshops en trainingen voor uw medewerkers verzorgen. Van de basis (denk aan een soldeerworkshop) tot trainingen gebaseerd op digitale geletterdheid. Zo verzorgden wij bijvoorbeeld voor Ahold een training digitale geletterdheid voor de HR-managers. In welke branche uw organisatie zich ook bevindt, wij bieden passende trainingen en workshops op het gebied van technologie, programmeren, computational thinking en wetenschap. Never stop learning!

Wat kunnen wij voor u betekenen? >>

 

C- Academy  contactformulier

Techniek moet toegankelijk zijn voor iedereen. Leren door doen! Wat kunnen wij voor u betekenen?
Vul onderstaand formulier in met uw vraag en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen