Conrad is wereldwijde leverancier van producten, diensten en oplossingen op het gebied van technologie en elektronica. Onze main-focus ligt op de zakelijke markt, maar ook ondernemende consumenten vinden hun weg naar Conrad. Met producten van hoogwaardige kwaliteit, nieuwe technologieën en verschillende diensten bieden wij onze klanten professionele service en betrouwbare producten.

De vestiging in Oldenzaal is één van de 12 vestigingen binnen Europa. Wij zijn vanaf deze standplaats aanspreekpunt voor de gehele Benelux en dragen zorgen voor een optimale bediening van onze Nederlandse en Belgische klanten. Kwaliteit, betrouwbaarheid, laagdrempeligheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Elke klant is welkom bij ons; van eenmanszaak tot multinational.

Behalve dat we leverancier zijn, stimuleren, faciliteren en ondersteunen we verschillende technologische initiatieven. We hechten veel waarde aan het delen en ontwikkelen van kennis. Hiervoor werken we samen met diverse hogescholen, universiteiten en innovatieve organisaties. Want techniek is de toekomst. En techniek begint hier. Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team? Ben jij gedreven en sta je open voor ontwikkeling en innovatie?

Kijk welke vacatures er beschikbaar zijn of stuur een open sollicitatie >