Let op: Het is op dit moment erg druk bij ons en bij onze bezorgdiensten. Daardoor kan de bezorging van uw pakket langer duren dan u van ons gewend bent. Excuus voor het ongemak.

Klantinformatie betreffende het Corona virus

De huidige dynamische ontwikkelingen en effecten van het coronavirus vereisen zowel toekomstgerichte actie als flexibele oplossingen. De gezondheid en de bescherming van onze medewerkers, klanten en zakenpartners zijn de topprioriteit van Conrad. Daarom zijn we in een vroeg stadium gestart met preventieve maatregelen. We zullen de situatie blijven volgen, regelmatig evalueren en passende maatregelen nemen om onze bedrijfsvoering, en met name onze postorderactiviteiten, zo goed mogelijk in stand te houden met de gebruikelijke service, ook in deze speciale tijden.

Zoals gewoonlijk is onze webshop 24 uur per dag voor u beschikbaar. U kunt ons ook bereiken per e-mail en telefonisch van maandag t/m vrijdag van 08:30 - 17:00 uur via 088 4285490. Onze collega's in ons logistieke centrum en onze transportservice partners werken er hard aan om uw pakket zo snel mogelijk bij u af te leveren. Onze excuses voor eventuele vertragingen.

Samen met onze leveranciers werken we onder hoge druk aan het onderhouden van onze supply chains. Als er knelpunten zijn, proberen we bepaalde producten te compenseren via ons nationale en internationale leveranciersnetwerk.

We doen er, kortom, alles aan om u te kunnen blijven bedienen zoals u van ons gewend bent!

Op zoek naar infectie bestrijdingsproducten?

Bekijk alle relevante producten › 

FAQ

Retourneren - Zichttermijn

Op elke bestelling die u bij ons doet zit een zichttermijn van 30 dagen*.

Bekijk het product gerust zoals u in de winkel ook zou doen. Haal bijvoorbeeld de barbecue uit de doos, bekijk deze van alle kanten, maar ga er niet mee barbecueën. Bij zichtbare gebruikerssporen of missende accessoires kan het zijn dat dat er een waardevermindering in rekening wordt gebracht.

Stuurt u een artikel retour? Dan zorgen wij ervoor dat de retourzending binnen 14 dagen wordt verwerkt. 

  1. Zodra u uw pakket inlevert, ontvangt u een Track&Trace code.
    U kunt uw retourzending hiermee volgen tot aan ons verzameladres in Born.
  2. Vanuit Born wordt uw retour verzonden naar ons magazijn in Duitsland, waar deze verder verwerkt wordt. Dit is voor u niet zichtbaar, maar ondertussen zijn wij wel voor u bezig. 
  3. Binnen 14 dagen ontvangt u een e-mail van ons met daarin meer informatie over uw retour.

Hoe worden de Conrad werknemers beschermd? 

De gezondheid en de bescherming van onze medewerkers, klanten en zakenpartners is onze topprioriteit. Daarom hebben we in een vroeg stadium preventieve maatregelen genomen. Naast de uitbreiding van passende hygiënemaatregelen op alle Conrad-locaties, werken in heel Europa onze medewerkers grotendeels vanuit huis. Ook worden zij aangemoedigd om sociale contacten tot een minimum te beperken om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Kan ik nog steeds gebruik maken van de 24-uurs express levering?

Onze collega's van de logistieke afdeling en onze transportpartners blijven er alles aan doen om uw pakket zo snel mogelijk te bezorgen. Wilt u zeker weten dat uw bestelling er de volgende werkdag is? Neem dan even telefonisch contact met ons op.

Zijn de actiecodes nog wel geldig? 

Uiteraard kunt u bij het plaatsen van uw online bestelling nog steeds gewoon uw actiecode invoeren. De procedure voor het inwisselen van actiecodes vindt u hier.

Waarom zijn desinfecterende middelen, hygiëneproducten en gezichtsmaskers beperkt verkrijgbaar?

Vanwege de huidige situatie is er momenteel een zeer sterke vraag naar desinfecterende middelen, hygiëneproducten en gezichtsmaskers. Dit betekent dat de producten niet altijd in de vereiste hoeveelheden kunnen worden geproduceerd. 

Zijn bestellingen vertraagd?

Samen met onze leveranciers werken we keihard aan het onderhouden van onze supply chains. Via ons nationale en internationale leveranciersnetwerk proberen wij incidentele leveringsknelpunten voor bepaalde producten te compenseren.