Nu de zomer zijn intrede heeft gedaan, komen ook de insecten weer tevoorschijn. Erg vervelend als u lekker in de tuin wilt genieten van een drankje of met familie en vrienden aan het eten bent. Ook uw nachtrust kan flink verstoord worden door gezoem om het hoofd. Wij bieden uitkomst met verschillende producten die ervoor zorgen dat u ontspannen buiten kunt eten en weer heerlijk kunt slapen.

 
 

 

Vliegen & muggen

Dat gekriebel op uw armen en benen als u even lekker in de tuin zit, het gezoem als u 's avonds buiten zit te genieten van een zomeravond, of een verstoorde nachtrust... het is allemaal verleden tijd met een vliegenval, vliegenmepper of muggenbescherming. Bescherm uzelf tegen ongewenste gasten!

Bekijk het assortiment ›

 
 

Artikelen

 

Wespen bestrijden

Met wespenvallen lokt u wespen weg uit uw direct omgeving. Wespenvallen vangen de wespen in een opvangbak waaruit ze niet meer kunnen ontsnappen. En het werkt écht! Het afdekken van uw drinken en het aanvallen op uw eten is hiermee verleden tijd.

Bekijk het assortiment ›

 
 

Artikelen

 

Niet-dodelijke bestrijding

De meeste insecten hebben een nuttige functie, en daarbij is het echt niet nodig om insecten te doden zodra u er last van heeft. Wij bieden insectenverjagers en insectenvallen waardoor u geen overlast meer heeft én waarmee u de beestjes in leven laat. Win-win voor iedereen!

Bekijk het assortiment ›

 
 

Artikelen

 

Insectenlampen

Vliegen in huis... nu ramen en deuren weer open staan, vindt u ze overal. Niet echt hygiënisch en erg onprettig als u ongestoord tv wilt kijken of rustig een boek wilt lezen. Of aan het koken bent en steeds de vliegen van het eten moet verjagen. Een insectenlamp biedt uitkomst. Vliegen worden hierdoor aangetrokken en uitgeschakeld. Zo kunt u ongestoord uw ramen en deuren open laten staan zonder overlast binnenshuis.

Bekijk het assortiment ›

 
 

Artikelen

 

Gaas en horren

Ook zo'n last van insecten in uw slaapkamer? Niet zo gek als u bedenkt dat vliegen en muggen 's avonds graag de warmte van uw (slaap)kamer opzoeken. Voorkom dit met beschermingsgaas of -horren. Horren beschermen ook uw woonkamer tegen ongenode gasten in de zomer zonder deze te doden. Wij wensen u een ontspannen en warme zomer toe!

Bekijk het assortiment ›

 
 

Artikelen