bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Meetinstrumentholsters van diverse merken voor al uw meetapparatuur

Bij Conrad vindt u meetinstrumentholsters voor diverse merken van meetapparatuur. Denk bijvoorbeeld aan meetinstrumentholsters van merken als Fluke, Testo, Greisinger of Gossen. Deze meetinstrumentholsters zijn onmiskenbaar noodzakelijk om een goede werking van uw meetapparatuur te behouden en te garanderen.

Hoe beschermt een op maat gemaakte meetinstrumentholster uw gereedschap?

Een holster is een bescherming die op maat gemaakt is voor uw werktuig. Het beschermt het gereedschap en maakt het eenvoudig om het overal mee naartoe te nemen. Het is een van de meest verkochte accessoires van meetapparatuur. Meetinstrumentholsters zijn in veel gevallen inderdaad essentieel voor de goede werking van uw meetapparaat.

Meetinstrumentholsters zijn om te beginnen een ideale oplossing om uw gereedschap mee te nemen en om mobiel diverse tests te kunnen uitvoeren. Dankzij clips, lussen, klittenband en andere mogelijkheden om de meetapparatuur te fixeren, zorgt de meetinstrumentholster voor een stevige grip op het instrument. Meetinstrumenten zijn immers duur, u kunt ze dus maar beter goed beschermen. Als u ze op een goede manier kunt dragen en transporteren, dan kunt u bovendien ook metingen in moeilijke omstandigheden uitvoeren. Denk bijvoorbeeld maar aan metingen op grote hoogtes of terwijl u op een ladder staat. De metingen zijn accuraat en bovendien beschermt u ook uw meetapparatuur tegen schade indien de apparaten van een hoogte vallen.

Waterbestendige, slijtvaste en stevige meetinstrumentholsters voor scherpe prijzen

De meetinstrumentholsters bij Conrad hebben telkens dezelfde sterke kwaliteiten. Ze zijn slijtvast, waterbestendig, ze helpen om de apparatuur te isoleren en beschermen tegen eventuele elektrische invloeden. Verder zijn ze geschikt voor diverse types toestellen. Ze dragen bij tot uw persoonlijke veiligheid en die van uw medewerkers.

Een vaak verkochte holster is de Fluke H5 voor elektrische testers. Deze is robuust en bestaat uit waterafstotend nylon, met bijbehorende beschermflap en ruimte voor meetsnoeren. U draagt deze holster al dan niet met een geïntegreerde drager. Fluke holsters zijn geschikt voor verschillende meetinstrumenten, maar controleert u voor aankoop wel even of het apparaat dat u in bezit heeft geschikt is voor de holster. Bij Conrad helpen we u graag bij de keuze van de juiste holster.

Grote keuze in klikholsters om uw meetapparatuur in moeilijke omstandigheden te dragen

Naast een groot aanbod draagholsters voor meetapparatuur is er ook een grote keuze in klikholsters. Klikholsters zijn niet ontworpen om meetapparatuur te dragen, maar wel om de apparaten te beschermen. Het siliconen of rubberen oppervlak beschermt het meetapparaat tegen schokken en voorkomt defecten als het apparaat valt. Daarnaast is het rubberen materiaal ook isolerend en geeft het mogelijkheden om uw meetapparaat stevig te plaatsen op een oneffen oppervlak. Er is ook meestal een ophanglus voorzien. Zo kunt u uw meetapparaat ophangen of het stabiel op elke ondergrond plaatsen, terwijl u metingen uitvoert en de metingen observeert. Kiest u de juiste meetinstrumentenholsters, dan merkt u dat er werkelijk aan elk detail is gedacht.

Hoe dragen meetinstrumentholsters bij aan accurate meetresultaten?

U ziet het: meetinstrumentholsters zijn gemakkelijk om te gebruiken op bouwwerven, ook in moeilijke omstandigheden. Daardoor verhogen ze de veiligheid en dragen ze bij aan een ergonomische werkhouding. Daarnaast zijn meetinstrumentholsters een must om uw apparatuur te beschermen en hun lange levensduur ervan te garanderen. Zo werkt u gedurende lange tijd met kostbare apparatuur. Tenslotte helpen meetinstrument holsters de resultaten zo verfijnd mogelijk te maken, want ze beschermen tegen externe invloeden. De resultaten van uw meting zijn daardoor optimaal en accuraat.

Conrad is meer dan een verkoper van meetinstrumentholsters

Conrad is niet zomaar een verkoper van meetinstrumentholsters. We denken graag met u mee. Onze adviseurs helpen u dan ook graag bij de keuze van de juiste holster voor het juiste instrument. Conrad is uw sourcingplatform, waarbij we u als professional bijstaan bij de werking van uw bedrijf. Bovendien kunt u bij Conrad steeds rekenen op een stipte levering, ongeachte de aard van uw bestelling. Bekijk vandaag nog het assortiment van meetinstrumentholsters bij Conrad en bestel direct online.