JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

ZyXEL ZyWALL USG 20

ZyXEL
Bestnr.: 993373 - 89
Fabrikantnummer: 91-009-072001B |  EAN: 4718937516865
€ 219,00
incl. btw, excl. Verzendkosten
Leverbaar in ca. 4-6 dagen
Overige leveringsvoorwaarden
Dit product heeft een langere levertijd en wordt apart geleverd. Levering via Express‑service is bij dit product niet mogelijk.
  • Firewall, content filtering - en VPN-functies in één apparaat
  • 5 x IPSec VPN-tunnel en 1 x SSL VPN worden ondersteund
  • Beveiligde servicekwaliteit door bandbreedtebeheer
  • Backup via optionele 3G (UMTS, HDSPA) adapter via USB-poort

ZyXEL ZyWALL USG 20

Productspecificaties

10/100/1000 Mbit/s
4 x
10/100/1000 Mbit/s WAN-poorten
1 x
Aantal USB-poorten 3.0
1 x
Categorie
LAN-router
Interfaces
LAN (10/100/1000 MBit/s)
USB 3.0
Overdrachtssnelheid
1 Gbit/s
RS232-consolepoorten
1 x

Downloads

Highlights & Details

  • Firewall, content filtering - en VPN-functies in één apparaat
  • 5 x IPSec VPN-tunnel en 1 x SSL VPN worden ondersteund
  • Beveiligde servicekwaliteit door bandbreedtebeheer
  • Backup via optionele 3G (UMTS, HDSPA) adapter via USB-poort

Beschrijving

Bij de ZyWALL USG 20 gaat het om een krachtige Deep Packet Inspection beveiligingsplatform voor kleine bedrijven of buitenposten. Hij beschikt over een firewall, content filtering- en VPN-functies, en dat alles in één apparaat. Deze meerlagige beveiliging beschermt uw klanten en gegevens, intellectueel eigendom en kritieke bronnen tegen externe en interne aanvallen.
De ZyWALL USG 20 beschikt naast een 4-poorts Gigabit-switch over een USB-poort. Hierop kan een optionele USB-dongle voor het 3G-draadloze netwerk (UMTS, HDSPA) aangesloten worden om een WAN-communicatietraject, bijv. als back-up, te activeren.

IPSec VPN en SSL VPN in één apparaat
Bij de ZyWALL USG 20 gaat het om een Unified Security Gateway dat uitgebreide, op maat gesneden beveiligingsfuncties op bedrijfsniveau voor MKB (midden- en kleinbedrijf) biedt. De integratie van de IPSec-VPN- en de SSL-VPN-technologie maakt de ZyWALL USG 20 tot een ideale oplossing voor omgevingen met een grote behoefte aan VPN-toepassingen via verdeelde netwerken.
Ongeacht of u zich in een afgelegen kantoor van een filiaal of in de buurt van een onveilige hotel-hotspot bevindt, met de ZyWALL USG 20 kunt u een veilige communicatietunnel met IPSec en/of SSL-bescherming maken. Een ander voordeel van de integratie is het gebruiksvriendelijke toegangsbeheer dat tegen binnenkomend en uitgaand verkeer, en ter bescherming van de netwerkbronnen kan worden gebruikt.

Real-time bescherming tegen voortdurend doorontwikkelde bedreigingen
Door de integratie van de modernste technologieën op een robuust platform is de ZyWALL USG 20 in staat meerlagige bescherming voor veiligheidskritieke ondernemingsvelden te bieden.
Met de geïntegreerde Dual SecuASIC (veiligheids-coprocessor) is de ZyWALL USG 20 in staat om ook bij hoge netwerkbelasting uitstekende prestaties te bieden.

Onderverdeling in toegang door gebruiksvriendelijke policy-engine
Naast de basiscapaciteit van het toegangsbeheer is de intelligente, gebruiksvriendelijke policy-engine van de ZyWALL USG 20 ontwikkeld om beslissingen over pakketdoorvoer op basis van verschillende criteria (gebruikers-ID, gebruikersgroep, toegangstijd en netwerk-quota, enz.) te kunnen nemen. De beheerder kan toegangsrechten voor een aantal beveiligingsfuncties, zoals VPN en content-filter, instellen.
Samen met VLAN's en beveiligingszones kan het veiligheidsbeleid in bedrijven effectief als beveiliging tegen onbevoegde toegang tot netwerkbronnen worden gebruikt.

Beveiligde servicekwaliteit door bandbreedtebeheer
De ZyWALL USG 20 biedt bandbreedtebeheerfuncties voor verkeerspriorisering zodat de bandbreedte afhankelijk van de interface of het protocol beveiligd of beperkt kan worden. Het beveiligingspersoneel kan ongeacht de richting van de verbinding de bandbreedte van verschillende toepassingen of computer-hosts in het bedrijfsnetwerk toewijzen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om tijdkritische toepassingen, zoals VoIP of videoconferenties, een hogere prioriteit en grotere bandbreedte toe te wijzen om kwalitatief hoogwaardige overdrachtsservices te garanderen. Bovendien maakt de ZyWALL USG 20 de bewaking van het bandbreedtegebruik met behulp van uitgebreide statische evaluaties mogelijk.

VoIP-beveiliging: bescherming van geconvergeerde netwerken
Vanwege de vele voordelen zetten steeds meer bedrijven de VoIP-technologie in hun netwerken in. De overgang naar VoIP gaat echter ook gepaard met beveiligingsrisico's en problemen op het gebied van kwaliteit.
De ZyWALL USG 20 is een VoIP-vriendelijke firewall die het risico in verband met het gebruik van VoIP met behulp van de SIP/H.323 ALG feature vermindert en alleen de benodigde poorten tijdens de VoIP-oproepen dynamisch opent. Na beëindiging van het gesprek worden de poorten automatisch gesloten om poortspionage te voorkomen. De IDP-functie is in staat aanvallen in verband met VoIP af te weren. Als laatste kunnen bij VoIP-verkeer via VPN met verkeerpriorisering beveiligingslekken verminderd en de geluidskwaliteit via de ISP-verbindingen verbeterd worden.

Hoge beschikbaarheidsfuncties garanderen een ononderbroken werking voor bedrijfsnoodzakelijke toepassingen
De hoge beschikbaarheidsfuncties van de ZyWALL USG 20 maken het eenvoudig configureren van een hoog beschikbaar en veilig netwerk voor uw bedrijf mogelijk. Om de gevolgen van storingen van afzonderlijke punten zo laag mogelijk te houden, ondersteunt de ZyWALL USG 20 de hoge beschikbaarheid van apparaten om de beschikbaarheid van het netwerk in geval van het uitvallen van een netwerkapparaat te waarborgen.
Aan de WAN-kant kan de ZyWALL USG 20 meerdere ISP-verbindingen maken om de internetbeschikbaarheid in geval van een onderbreking in de verbinding van een internetserviceprovider te garanderen. Met multiple WAN Load-Balancing kan ook het bandbreedtegebruik via elke ISP-verbinding worden geoptimaliseerd.

Internettoegang door 3G-netwerken (HSDPA, UMTS, GPRS, EDGE).
De ZyWALL USG 20 biedt met de 3G-service betere mogelijkheden voor internettoegang waardoor de grenzen van het kabelgebonden netwerk doorbroken en de "Last-Mile-Service" draadloos uitgebreid worden. Geïntegreerd in de kabelgebonden omgeving kan deze oplossing backup-WAN- en Load-Balancing-functies van verschillende applicaties bijsturen.

Efficiënt in de bedrijfskosten - gratis firmware-updates!
De besturingssoftware, die door ZyXEL continu als afweer tegen de voortdurend nieuwe opduikende bedreigingen doorontwikkeld wordt, kan gratis op de ZyXEL-homepage gedownload worden. Er is geen tegen vergoeding verkrijgbare update nodig, zoals in de industrie vaak gebruikelijk.
Naar boven