JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Outdoor-WiFi-producten voor WiFi tot achter in de tuin

Als het mooie weer er weer aan komt en u ook buiten wilt socializen, luisteren naar uw Spotify-playlist en series wilt kijken op Netflix. Maar vaak is WiFi in uw achtertuin om te huilen.
Met outdoor-WiFi-producten is dit probleem eenvoudig op te lossen.

1. Outdoor-WiFi-producten voor in de tuin

U heeft WiFi boven, beneden, in de keuken, misschien ook wel op de wc, maar hoe zit het met WiFi achter in de tuin? U weet wel, daar waar u zit te genieten van de zon en uw drankje. Inderdaad daar waar het bereik om te huilen is. Het bereik van de versterker die u vorig jaar heeft aangeschaft, komt toch niet door die dikke buitenmuren heen…

Hoe lost u dit dan op? Met outdoor WiFi-producten! WiFi-producten die gemaakt zijn om te werken in weer en wind. Met IP-afgeschermde behuizing en sterke hardware voorziet u uw hele tuin van een krachtig WiFi-signaal.

Bent u die MKB'er of ZZP'er met een camping of horecagelegenheid? Zorg dan dat u deze zomer geen lege plaatsen meer overhoudt en voorzie uw gasten van een krachtig WiFi-netwerk.

Bekijk hier al onze WiFi outdoor accesspoints

 

2. Welk product heb ik nodig?

Hiervoor kunnen outdoor WiFi accesspoints gebruikt worden. Een WiFi accesspoint is een draadloos toegangspunt. Het zorgt ervoor dat u een WiFi-verbinding kunt maken. Het outdoor WiFi accesspoint is te plaatsen waar u maar wilt. Heeft u geen stopcontact in de buurt? Geen probleem, hiervoor is er een PoE-injector.  

PoE staat voor Power over Ethernet. Met een PoE-injector laat u zowel de data als de stroomtoevoer door de netwerkkabel lopen. Op deze manier heeft u geen stopcontact vlak bij uw outdoor WiFi accesspoint nodig. Er gaat dus een netwerkkabel vanaf uw outdoor WiFi accesspoint naar de PoE-injector. De PoE-injector wordt aangesloten op het stroomnet en vervolgens gaat er een andere netwerkkabel van de PoE-injector naar de router.

Wanneer alles correct is aangesloten dient het nog even geconfigureerd te worden en dan kunt u ook achter in de tuin genieten van een krachtig WiFi-signaal. De outdoor WiFi accesspoints zijn speciaal gemaakt om buiten te functioneren onder bijna alle weersomstandigheden. Hoge of lage temperaturen zullen geen probleem zijn, evenals regen of sneeuw.

Bekijk hier al onze WiFi outdoor accesspoints

3. Geeft een outdoor WiFi accesspoint een krachtig signaal?

Jazeker! Een outdoor WiFi accesspoint heeft zeer krachtige antennes. De meeste outdoor WiFi accesspoints hebben verschillende modi waardoor ook overdracht over grote afstanden mogelijk is. Dit kan oplopen tot een afstand van  15km. Veel accesspoints zijn voor  2.4 GHz of voor  5 GHz, iets om op te letten mocht uw router geen 5 GHz ondersteunen.

Naar boven