JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Outdoor-WiFi-producten voor WiFi tot achter in de tuin

Het mooie weer komt er weer aan en ook buiten wil je socializen, luisteren naar je
Spotify-playlist en series kijken op Netflix. Maar vaak is WiFi in je achtertuin om te huilen.
Met outdoor-WiFi-producten is dit probleem eenvoudig op te lossen.

 

1. Outdoor-WiFi-producten voor in de tuin

Je hebt WiFi boven, beneden, in de keuken, misschien ook wel op de wc, maar hoe zit het met WiFi achter in je tuin? Je weet wel, daar waar je zit te genieten van de zon en je drankje. Inderdaad daar waar je bereik om te huilen is. Het bereik van de repeater die je vorig jaar hebt aangeschaft komt toch niet door die dikke buitenmuren heen…

Hoe los je dit dan op? Met outdoor WiFi-producten! WiFi-producten die gemaakt zijn om te werken in weer en wind. Met IP-afgeschermde behuizing en sterke hardware voorzie je jouw hele tuin van een krachtig WiFi-signaal.  

Ben jij die MKB'er of ZZP'er met een camping of horecagelegenheid? Zorg dan dat je deze zomer geen lege plaatsen meer overhoudt en voorzie je gasten van een krachtig WiFi-netwerk.

Bekijk hier al onze WiFi outdoor accesspoints

 

2. Welk product heb ik nodig?

Hiervoor kunnen outdoor WiFi accesspoints gebruikt worden. Een WiFi accesspoint is
een draadloos toegangspunt. Het zorgt ervoor dat je een WiFi-verbinding kunt maken. Het outdoor WiFi accesspoint is te plaatsen waar je maar wilt. Heb je geen stopcontact in de buurt? Geen probleem, hiervoor is er een PoE-injector.  

PoE staat voor Power over Ethernet. Met een PoE-injector laat je zowel de data als de stroomtoevoer door de netwerkkabel lopen. Op deze manier heb je geen stopcontact vlak bij je outdoor WiFi accesspoint nodig. Er gaat dus een netwerkkabel vanaf je outdoor WiFi accesspoint naar de PoE-injector. De PoE-injector wordt aangesloten op het stroomnet en vervolgens gaat er een andere netwerkkabel van de PoE-injector naar de router.  

Wanneer alles correct is aangesloten dient het nog even geconfigureerd te worden en dan kun je ook achter in de tuin genieten van een krachtig WiFi-signaal. De outdoor WiFi accesspoints zijn speciaal gemaakt om buiten te functioneren onder bijna alle weersomstandigheden. Hoge of lage temperaturen zullen geen probleem zijn, evenals regen of sneeuw.

Bekijk hier al onze WiFi outdoor accesspoints

3. Geeft een outdoor WiFi accesspoint een krachtig signaal?

Jazeker! Een outdoor WiFi accesspoint heeft zeer krachtige antennes. De meeste outdoor WiFi accesspoints hebben verschillende modi waardoor ook overdracht over grote afstanden mogelijk is. Dit kan oplopen tot een afstand van  15km. Veel accesspoints zijn voor  2.4 GHz of voor  5 GHz, iets om op te letten mocht je router geen 5 GHz ondersteunen.