JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Water besparingspakket (magneetveldgenerator, bespaar-douchekop en waterbespaarstuk)

Bestnr.: 047129 - 89
EAN: 2050002731646
  • Detailweergave
  • Detailweergave
  • Water besparingspakket (magneetveldgenerator, bespaar-douchekop en waterbespaarstuk)
€ 95,99
incl. btw, excl. Verzendkosten
Uitverkocht, uit ons assortiment
  • Voorkom kalk in uw leidingen
  • Bespaar eenvoudig op uw watergebruik

Water besparingspakket (magneetveldgenerator, bespaar-douchekop en waterbespaarstuk)

Productspecificaties

Categorie
Waterbespaarkop

Highlights & Details

  • Voorkom kalk in uw leidingen
  • Bespaar eenvoudig op uw watergebruik

Beschrijving

Ecoxygen waterbesparende douchekop (Bestnr. 082241)
Deze Ecoxygen douchekop werkt volgens het Venturi principe: een vernauwing zoals bij een zandloper, verhoogt de stroomsnelheid van het water – en veroorzaakt daarbij een onderdruk, die door 16 sproeiers lucht aanzuigt. Er is geen verlies van snelheid wanneer de lucht met het water van plaats verwisselt. Dit proces bespaart tot max. 70% water en bezorgd u een sensationeel gevoel.

Waterontharder magneetveld generator (Bestnr. 610455)
Deze bescherming tegen kalk biedt een doeltreffende bescherming tegen kalkneerslag in waterleidingen en alle eraan aangesloten toestellen. Eerder aanwezige kalkneerslagen worden langzaam opgelost en uitgespoeld. De waterkwaliteit wordt daarbij niet nadelig beïnvloed. Het is niet nodig de leidingen aan te passen aangezien de elektromagnetische golven van langs buiten op de kalkbestanddelen in het water inwerken. Door de elektromagnetische golven wordt de basisstructuur van de kalk zo veranderd dat zich geen vaste neerslagen meer kunnen vormen. Dit is niet alleen ecologisch, maar ook milieuvriendelijk aangezien er geen chemicaliën worden gebruikt. De bescherming tegen kalk is geschikt voor alle hardheidsgraden van het water en kan aan de plaatselijke toestand worden aangepast. Doordat verwarmingselementen kalkvrij blijven, beperkt u bovendien de energiebehoefte en de hoeveelheid was- en spoelmiddelen. Het toestel is voorzien voor huishoudens met een waterverbruik van max. 5 m³/h.

De voordelen van dit microcontrollergestuurde apparaat zijn de reeds vooraf ingestelde frequenties. Zo kunt u het apparaat zeer snel in gebruik nemen. Verder biedt het u de mogelijkheid de frequentie tussen de frequentiebereiken fijn af te regelen. In de automatische modus gebruikt het apparaat 1 uur lang het complete frequentiebereik.
Let op: De omschreven, positieve invloed op kalk in het water is, voor zover bij Conrad bekend, niet in een testopstelling aangetoond. Uitgangsfrequentie 1 - 5 kHz

Waterfix met kogelkop en begrenzer (Bestnr. 623581)
Zwenkbare keuken- en wasbakkensproeier met waterspaar-inzetdeel. Door trekken aan de verchroomde ronde sproeikop wordt de zachte parelstraal een krachtige sproeistraal. Een fijne, ingebouwde vuilvangzeef vangt zand- en vuildeeltjes op. Voor het reinigen neemt u gewoon de zeef af en spoelt u haar onder de waterstraal af. Passend voor alle standaard waterkranen met M22 buitendraad en M24 binnendraad.
Naar boven