JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

VOLTCRAFT VC12 / 5A Iceman 5R Bluetooth VC12V / 5A ICEMAN 5R Bluetooth® Druppellader 12 V 0.8 A, 5 A

VOLTCRAFT
Bestnr.: 1367689 - 89
Fabrikantnummer: VC12V / 5A ICEMAN 5R Bluetooth® |  EAN: 4016138987225
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
€ 89,99
U bespaart € 10,00
€ 79,99
incl. btw, excl. verzendkosten
Op voorraad

Automatische lader VC12 / 5A Iceman

Productspecificaties

Voedingsspanning
230 V
Gewicht
0.7 kg
Categorie
Druppellader
Geschikt voor
Loodvlies
Loodzuur
Loodgel
Lood‑calcium
AGM
Aanbevolen accucapaciteit bij 12 V min.
1.2 Ah
Acculaadfunctie
8 standen
Veiligheidstype
IP65
Kenmerken
Accutest
Opfrissen, regenereren
Verschillende laadprogramma's
Ladingsbehoud
Laadcontrole
Bedien‑/controleerbaar via app
Bluetooth verbinding
Lengte
187 mm
Accuspanning
12 V
Breedte
63 mm
Hoogte
48 mm
Aanbevolen accucapaciteit bij 12 V max.
120 Ah
Laadstroom bij 12 V
0.8 A
5 A

Download

Informatie

Highlights & Details

 • Altijd een perfect geladen accu
 • 8 verschillende laadprogramma's
 • Met gratis app voor iOS/Android smartphone

Beschrijving

De lader die meer kan dan alleen accu's opladen
Elke autobezitter weet hoe belangrijk het is dat de accu van je auto in topconditie is, natuurlijk ook in de winter. Helaas komt het vaak voor dat de auto-accu niet heel fit is en even van nieuwe energie voorzien moet worden. Dan is het goed als je een lader bij de hand hebt die naast laden nog meer kan.

De Iceman 5R lader van Voltcraft heeft 8 verschillende laadmodi om loodgel-, loodzuur-, loodvlies-, AGM- en calcium-accu’s met een capaciteit van 1,2 Ah tot wel 120 Ah weer perfect op te laden.
Daarbij speelt het geen rol of er winterse temperaturen heersen of dat de aangesloten lood-accu beschadigd is door sulfatering. Tijdens het laadproces, dat in 8 verschillende fasen gebeurt, wordt de aangesloten accu eerst op zijn toestand gecheckt en aansluitend volledig automatisch perfect opgeladen.

Zekerheid in plaats van vermoedens
Download de gratis app “Battery Charging Manager” op je smartphone of tablet met iOS of Android en activeer je Bluetoothverbinding met de lader. Met een druk op de knop zie je de meest actuele informatie over de laadtoestand van je accu en hiermee kun je indien gewenst de lader eenvoudig en comfortabel besturen.

Mode 1 is een normaal laadprogramma voor 12 V accu's met accucapaciteiten tussen 1,2 en 14 Ah, van de types loodgel, loodzuur, loodvlies, AMG en calcium. De laadsluitspanning bedraagt 14,4 V en de maximale laadstroom 0,8 A.
Mode 2 kan naast alles van mode 1 ook het sneeuwvloksymbool activeren. In dit geval wordt het laadprogramma speciaal voor het laden van AGM-accu's uitgebreid. Mode 2 is ook bij lage omgevingstemperaturen te gebruiken voor het laden van loodgel, loodzuur en loodvlies accu's. De laadsluitspanning bedraagt 14,7 V en de maximale laadstroom 0,8 A.
Mode 3 (mode 1 en boost) is voor het laden van diepontladen loodgel-, loodzuur- en loodvliesaccu's. De laadsluitspanning bedraagt 16 V. De maximale laadstroom bij een accuspanning van 14,7 V bedraagt 0,8 A en van 14,7 tot 16 V accuspanning 0,3 A.
Mode 4 dient voor het laden van diepontladen loodgel-, loodzuur- en loodvlies-accu's bij lage omgevingstemperaturen. De laadspanning bedraagt 16 V. De maximale laadstroom voor een accuspanning tot 14,7 V bedraagt 0,8 A en van 14,7 tot 16 V accuspanning 0,3 A.
Mode 5 is een normaal laadprogramma voor 12 V accu's tussen 14 en 120 Ah van de types loodgel, loodzuur, loodvlies, AMG en calcium. De laadsluitspanning bedraagt 14,4 V, de maximale laadstroom 5 A.
Mode 6 is mode 5 met de activatiemogelijkheid van het sneeuwvloksymbool. In dit geval wordt het laadprogramma speciaal voor AGM-accu's uitgebreid. Mode 6 is ook bij lage omgevingstemperaturen te gebruiken voor het laden van loodgel, loodzuur en loodvlies accu's. De laadsluitspanning bedraagt 14,7 V, de maximale laadstroom 5 A.
Mode 7 (mode 1 en boost) is voor het laden van diepontladen loodgel-, loodzuur- en loodvliesaccu's. De maximale laadstroom voor een accuspanning tot 14,7 V bedraagt 5 A en van 14,7 tot 16 V accuspanning 1,5 A.
Mode 8 is voor het laden van diepontladen loodgel-, loodzuur- en loodvliesaccu's bij lage omgevingstemperaturen. De laadsluitspanning bedraagt 16 V. De maximale laadstroom tot een accuspanning van 14,7 bedraagt 5 A en van 14,7 tot 16 V accuspanning 1,5 A.
De aansluiting van de accu is flexibel mogelijk met de krokodilklemmen of als vaste aansluiting via de laadkabel met ringogen en steekzekering. Beide zijn middels steekverbinding aan de laadkabel aan te sluiten. Voor het laden van accu's in de laadprogramma's 1, 2, 5 en 6 kan de accu aan de voertuigelektronica aangesloten blijven. Voor het laden van accu's in mode 3, 4, 7 en 8 is de accu onafhankelijk van de voertuigelektronica.

Uitvoering

 • 8 laadprogramma's
 • Accucontrole
 • Herstellen (conditionering)
 • Onderhoudsladen
 • Verpolingsbescherming
 • Foutweergave
 • Antivonkenbescherming
 • Oververhittingsbescherming
 • Beschermklasse IP 65
 • LED-indicatie
 • Lengte net- en laadkabel 180 cm
 • Bluetoothversie 4.0
 • Bluetooth bereik max. 30 m
 • Vanaf iOS 8.0
 • Vanaf Android 4.4.0.

Omvang levering

 • Incl. laadkabel met krokodilklemmen en vaste aansluiting met zekering.
Opmerkingen
Gratis app “Battery Charging Manager” voor iOS en Android.
Klanten hadden ook interesse voor
accu-lader, auto oplader, Acculader, battery charger, Batterij-opladers, Auto acculader, Laadapparaat, Oplader, laadcontrole, VOLTCRAFT, autolader, app, acculaders, loodoplader, loodladerAutolader, druppelladers, druppellader, auto-oplader, VC12 / 5A Iceman 5R Bluetooth, laadbewaking, acculader, autoacculader, auto lader, Auto-accu, loodlader, druppel lader, VC12V / 5A ICEMAN 5R Bluetooth®
Accessoires voordelig meebestellen
{{#if user.profile.0.profileInfo.b2B}} *excl. BTW, excl. verzendkosten {{else}} *incl. BTW, excl. verzendkosten {{/if}}