JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Met een verwarmingskabel veilig en effectief bodem en leidingen verwarmen

Verwarm effectief en veilig bodem en leidingen met verwarmingskabels uit het brede Conrad assortiment. 

Conrad verkoopt uitsluitend vooraanstaande merken zoals AEG Haustechnik, Arnold Rak, Perel en Velleman. Goede merken met uitstekende technische kwalificaties. 

Voordelen en types verwarmingskabels

Verwarmingskabels zijn perfect geschikt voor verschillende toepassingen zoals vrachtwagens, caravans of de scheepsbouw. Ook de vloer van uw tuinhuisjes verwarmt u makkelijk en veilig met verwarmingskabels.

Van een elektrisch anti-vries snoer tot zelfregelende verwarmingskabels, bij Conrad vindt u altijd de verwarmingskabel die past bij de klus. 

Kies bij Conrad uit diverse types en kenmerken verwarmingskabels:

  • Verwarmingsleidinglengte van 2,5 meter tot 90 meter
  • Straatverwarming of verwarmingskabel
  • Vermogen 10 W tot 1800 W
  • Contourstekker of geaarde stekker
  • Voedingsspanning 12 V of 230 V

Een bestseller bij Conrad is het Perel Antivriesnoer met zes meter lengte. Een ideaal snoer om in de winter bij vrieskou uw leidingen te beschermen tegen aanhoudende kou en vorst. Zolang deze kabel in contact staat met de leiding die u wilt beschermen tegen kou, kan deze kabel aangesloten blijven. Dit is een van onze populairste oplossingen tegen bevroren leidingen.

Bijzondere verwarmingskabels

Een bijzondere kabel is de elektrische vloerverwarmingskabel van Arnold Rak in zwart, 600 W, Set 6105-20.

Deze vloerverwarmingskabel is voorzien van een twin-constructe: de warmte wordt gegenereerd door aan- en afvoergeleiders. Het Watt-vermogen is over beide verwarmingsgeleiders verdeeld. Dit zorgt voor een een optimale verdeling van de warmte en daarnaast voor een lange levensduur.

Heeft u vloerbedekking die geschikt is voor vloerverwarming? Dan kan deze verwarmingskabel onder de vloerbedekking in iedere gewenste vorm van uw kamer worden gelegd. Het verhittingsvermogen per m² wordt bepaald door de installatie-afstand van de verwarmingskabel, net als het te bedekken oppervlak.

Ook voor ruimtes met een hogere warmtebehoefte is deze verhittingskabel geschikt. Denk aan kelders, serres, lange gangen en overdekte buitenruimtes. Deze verwarmingskabel voldoet aan DIN EN 60335-1, DIN EN 50366 en DIN EN 60335-2-96. Wordt geleverd met 3 m vast aangesloten aansluitkabel. 

Ook de elektrische vloerverwarmingskabel 200 W in Zwart van Arnold Rak is een bijzondere. Ontvang tien jaar fabrieksgarantie op deze IPX7 Set 6101-20. Deze heeft grotendeels dezelfde specificaties als bovenstaande verwarmingskabel. 

Bespaar ook op de elektrische antivrieskabel van Velleman, uitgevoerd in grijs 120-0. Deze heeft een lengte van 12 meter en is biedt specifiek bescherming tegen vorst. U beschermt leidingen tegen kou en aanhoudende vorst. Zolang hij in contact blijft met de leiding, kan deze kabel aangesloten blijven.

Naar boven