Meest gekocht

    Meest gekocht

    Best beoordeelde producten

    Best beoordeelde producten

    Advies

    Voor het verpakken & verzenden van verschillende soorten poststukken zijn de juiste verpakkingsmaterialen nodig. Of u nu zakelijke poststukken hebt of regelmatig privé iets wilt verzenden, het is altijd handig als u de gewenste materialen en artikelen voldoende op voorraad hebt. Zo bent u ervan verzekerd dat uw brief of pakket en de daarbij behorende documenten, zoals een pakbon, factuur of begeleidend schrijven, netjes en goed verpakt aankomen bij de geadresseerde.

    Plakken & verzenden

    Het verpakken & verzenden van één of meerdere pakketten vergt een goede voorbereiding. Conrad heeft een groot assortiment handige verpakkingsmaterialen en -hulpmiddelen die uw werk een stuk gemakkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan luchtkussenfolie voor het verpakken van breekbare artikelen of transparante snelsluitingszakken in vele verschillende maten. Voor het verpakken van ordners gebruikt u het Qualiwell ordnerskarton (4 tot 5 ordners per doos) en de handige kartonnen Qualiwell telescoophoes is uitermate geschikt voor het verzenden van telescopen maar ook voor bijvoorbeeld TL-buizen, statieven, tekeningen en documenten.

    Enveloppen, verzendingstassen en documentenmappen

    Voor kleinere poststukken heeft u bij Conrad de keuze uit een flink aantal enveloppen - met of zonder venster - en handige luchtkussenenveloppen. Dient uw artikel of document extra beschermd te worden dan kiest u voor de speciale verzendingstassen van waterdicht en scheurvast materiaal, met een kartonnen achterkant of een blokbodem voor extra stevigheid. Stevige, zelfklevende documentenmappen (Doculops), transparant of met opdruk, zorgen ervoor dat bij uw zending de bijbehorende documenten duidelijk zichtbaar zijn en tijdens het transport niet verloren gaan.

    Handige hulpmiddelen

    Voor het verpakken & verzenden van uw brief, pakket of zending heeft Conrad een aantal goed doordachte hulpmiddelen:

    • Elastieken in verschillende groottes voor bijvoorbeeld het bundelen van enveloppen
    • Vele soorten tapedispensers met of zonder handroller
    • Handtackers voor alles wat geniet moet worden
    • Een groot assortiment weegschalen , zoals brievenwegers, pakketweegschalen en hangweegschalen
    • Stretchfolie voor het omwikkelen van pallets
    • Steekwagens voor het verplaatsen van grotere zendingen

    Maak het uzelf dus makkelijk en bestel vandaag nog alles wat u nodig heeft. Neem ook eens een kijkje op onze afdeling Computer & Kantoor. Hier vindt u nog veel meer handige artikelen die u helpen uw bedrijfsvoering soepel te laten verlopen. Betaling via eenmalige automatische incasso behoort tot de mogelijkheden. Door inschrijving voor onze nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte van aantrekkelijke acties en aanbiedingen.