JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Veiligheid

Creëer de ultieme bescherming met persoonlijke beschermingsmiddelen

Als je in de bouw werkt of regelmatig te vinden bent op een gevaarlijk bouwterrein, is het belangrijk dat je jezelf beschermt tegen de gevaren die deze omgeving met zich meebrengt. Welke beschermingsmiddelen je nodig hebt om jezelf optimaal te beschermen verschilt uiteraard per omgeving, maar Conrad biedt in ieder geval alle mogelijke beschermingsmiddelen die je nodig kunt hebben voor de ultieme persoonlijke bescherming. Wil jij jezelf ook beschermen in gevaarlijke werkomgevingen? Bekijk dan het aanbod persoonlijke beschermingsmiddelen van Conrad en koop de beschermende kleding en beschermende accessoires die jij nodig hebt.

Conrad: de specialist voor persoonlijke beschermingsmiddelen

Als je het online aanbod van Conrad bekijkt, zie je een assortiment met alle beschermingsmiddelen die je mogelijk kan gebruiken voor een goede persoonlijke bescherming, namelijk:

Of je nu goede veiligheidshandschoenen nodig hebt omdat je met scherpe voorwerpen werkt of altijd in een stoffige werkomgeving moet werken en dus een stofmasker nodig hebt: je vindt alle persoonlijke beschermingsmiddelen in het aanbod van Conrad. En omdat er per productcategorie honderden producten te vinden zijn in diverse prijsklassen, kan iedereen slagen bij het zoeken naar de juiste beschermingsmiddelen bij Conrad.

Voorkomen is beter dan genezen

Misschien ken je de uitdrukking 'voorkomen is beter dan genezen' wel. Deze uitdrukking is ook van toepassing op het dragen van beschermende kleding en beschermende accessoires, want door deze beschermingsmiddelen te dragen, voorkom je dat er iets met je gebeurt. Het voorkomen van ongelukken is beter dan het genezen van de schade die je hebt opgelopen aan het ongeluk op de werkvloer, dus draag te allen tijde goede beschermingsmiddelen om jezelf te beschermen tegen de mogelijke risico's van jouw werkomgeving.

Kies voor 100 procent optimale bescherming

Alle producten die je in het aanbod van Conrad vindt, zijn van de beste kwaliteit op de markt. Kies je voor beschermingsmiddelen van minder goede kwaliteit, dan is de kans namelijk groot dat deze producten niet de juiste of niet de beste bescherming kunnen bieden. Omdat Conrad het belangrijk vindt dat je met de beschermingsmiddelen van deze webwinkel voor 100 procent beschermd bent, biedt Conrad alleen de beste beschermingsmiddelen aan. Draag je de beschermingsmiddelen van Conrad, dan weet je dus zeker dat je veilig bent voor eventuele dreigingen.
 

Naar boven