JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

TV-ontvangst

Alles voor TV-ontvangst op jouw manier

Vroeger had je een antenne op je dak, die bepaalde welke TV zenders je kon ontvangen. Die antenne werd langzaam vervangen. Eerst door de centrale antenne, later door de kabel. Op steeds meer plaatsen is die kabel tegenwoordig van glasvezel. Maar je kunt ook zonder kabel TV kijken. Bij Conrad hebben we alles in huis om digitaal TV kijken mogelijk te maken. Dat kan via de kabel, via satelliet of via de ether.

TV kijken zonder kabel

Naast TV-ontvangst via de kabel, al dan niet van glasvezel, kan het signaal ook via een satelliet of via de ether uitgezonden worden. Voor ontvangst via satellietschotels en antennes (DVB-S), heeft Conrad een groot aantal schotelantennes en -ontvangers in haar assortiment. Complete sets met schotel en ontvanger, maar ook de losse componenten en alle benodigdheden die je nodig hebt om je installatie te monteren.

Ontvangst via de ether

Voor de ontvangst van digitale TV via de ether volstaat een veel kleinere antenne, die vaak zelfs binnen in huis geplaatst kan worden. Dit is wel een beetje afhankelijk van de afstand tot de zendmast en de situatie bij jou thuis. Wij hebben deze antennes in ons leveringsprogramma, natuurlijk met alles wat daar bij hoort. Ook materiaal om de antenne buiten te plaatsen, wat meestal toch de beste kwaliteit oplevert.

Of toch via de kabel?

Bijna heel Nederland is al bekabeld, een groot deel zelfs al met glasvezel. Verspreiding van het TV signaal via de kabel, DVB-C, is dan ook de meest gekozen toepassing om TV signalen te ontvangen. Conrad heeft ook hiervoor alles in huis, zoals receivers en versterkers, maar ook kabels, pluggen en adapters.

Kijk dus hier en vind wat je nodig hebt op het gebied van digitale tv-ontvangst:

En dan is er nóg een manier om digitale TV te bekijken: via de pc. Hiervoor kun je bij Conrad speciale videokaarten kopen. Zo maak je van je oude computer een digitale TV en videorecorder.

Naar boven