JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

TP-LINK TL-WR941ND 300 Mbps Wireless-N router

TP-LINK
Bestnr.: 995124 - 89
Fabrikantnummer: TL-WR941ND |  EAN: 6935364051273
€ 42,99
incl. btw, excl. Verzendkosten
Uitverkocht, uit ons assortiment
 • 300 MBit/s WLAN-snelheid
 • 3 afneembare antennes verhogen de stabiliteit en robuustheid
 • Eenvoudige draadloze veiligheid

300 Mbps Wireless-N router

Productspecificaties

10/100 Mbit/s WAN-poorten
1 x
10/100 Mbit/s-poorten
4 x
Aantal antennes
3 x
Breedte
140 mm
Categorie
WiFi router
Diepte
200 mm
Hoogte
28 mm
Interfaces
LAN (10/100 MBit/s)
LAN-overdrachtsnelheid
100 Mbit/s
WLAN-standaard
11n
11g
11b
WiFi-frequentie
2.4 GHz
WiFi-snelheid (max.)
300 Mbit/s
WiFi-standaard
IEEE802.11n
IEEE802.11g
IEEE802.11b

Downloads

Highlights & Details

 • 300 MBit/s WLAN-snelheid
 • 3 afneembare antennes verhogen de stabiliteit en robuustheid
 • Eenvoudige draadloze veiligheid

Beschrijving


Eenvoudig in te stellen
Het apparaat wordt geleverd met een CD met onder meer een Easy-Setup-wizard die u stap voor stap door het installatieproces leidt en u zelfs bij het instellen van het WLAN en bij de beveiligingsconfiguratie helpt, wat voor gebruikers - vooral voor onervaren gebruikers - erg praktisch is.

Wireless-N-snelheid en -bereik
Mede dankzij 3 antennes en een 3x3-MIMO kunnen gebruikers een Highspeed-WLAN opbouwen en een tot wel 18-voudige snelheid en een 6-voudig bereik behalen vergeleken met gewone 11g-producten. Verder heeft het product uitstekende kwaliteiten als het gaat om een verliesarme overdracht over grote afstanden en bij zenden door obstakels heen in een klein kantoor of een grote woning, zelfs bij gewapend beton. Met name is het mogelijk om bij een verbinding over lange afstand gemakkelijk op verschillende plaatsen via het WLAN verbinding te maken, terwijl dit met gewone 11g-producten niet mogelijk is.
De router beschikt over de nodige snelheid om bij vrijwel elke bandbreedte-intensieve toepassing zoals VoIP, HD-streaming of online gaming, zonder vertraging te kunnen werken. Met zijn krachtige N-techniek kan de router ook gegevensverliezen over grote afstanden en door obstakels heen verminderen, wat uw huis en zelfs uw tuin in een grote hotspot verandert.

IP-QoS - bestuur de bandbreedte naar uw inzichten
In een WLAN is het vaak zo dat willekeurig surfen op het internet en uitgebreide downloads door LAN-gebruikers tot gevolg heeft dat het huis of het kleine kantoor onvoldoende bandbreedte tot zijn beschikking heeft. De TL-WR941ND ondersteunt de IP-QoS-functie, die een optimaal gebruik van de bandbreedte mogelijk maakt en bij knelpunten een bandbreedteregeling biedt om zo misbruik van de bandbreedte te voorkomen. Op deze manier krijgen gebruikers in een klein netwerk een gegarandeerde, bepaalde bandbreedte toegewezen, wat voorkomt dat niet-kritieke toepassingen de netwerkprestaties verminderen.

Stabielere WLAN-signalen
De Signal Sustain Technology (SST) verhoogt de robuustheid van de verbinding en de gegevensdoorvoer drastisch door tegelijkertijd de signalen aan drie ruimtelijk verschillende signaalroutes over te dragen en de informatie van drie ontvangers tegelijkertijd bij de signaalverwerking aan de ontvangende zijde betrekt. Met de sterk gereduceerde netwerkverbinding, de robuustheid van de verbinding en de verhoging van de doorvoer bereikt deze techniek gemiddeld 50 procent meer gegevensdoorvoer bij hetzelfde bereik dan 2x2-MIMO-systemen.
Clear Channel Assessment (CCA) past op de benodigde bandbreedte voor de koppeling van de kanalen de bestaande WLAN-regel "Listen-before-talk" toe. Daarmee voorkomt het met zijn selectiefunctie voor vrije kanalen automatisch kanaalconflicten en realiseert de voordelen van de kanaalkoppeling volledig, wat leidt tot een duidelijke verhoging van de WLAN-prestaties.

QSS-toets - snel een veilige draadloze verbinding tot stand brengen
Compatibel met "WiFi Protected Setup" (WPS) biedt de TL-WR941ND Quick Security Setup, waarmee gebruikers vrijwel in een handomdraai de beveiliging kunnen instellen door op de toets "QSS" te drukken, waarmee zij een veilige WPA2-verbinding tot stand brengen, die in vergelijking met de WEP-codering veiliger is. Dit is niet alleen sneller dan normale beveiligingssetups, maar ook gemakkelijker, omdat u geen wachtwoord hoeft te onthouden.

TL-WR941ND 300 Mbps-Wireless-N-router
De TL-WR941ND is met drie afneembare antennes uitgerust die, wanneer zij met MIMO-techniek worden gecombineerd, voor een uitstekend bereik en een WLAN-overdrachtssnelheid van max. 300 Mbps zorgen.
Door het gebruik van CCA (Clear Channel Assessment) voor het vinden van het beste radiokanaal en met SST (Signal Sustain Technology), die de robuustheid van de link door gelijktijdige integratie van gegevens vanuit drie afzonderlijke ruimtelijke streams vergroot, blijft het WLAN-signaal van de router ook solide in gebieden die zwaar worden belast door WLAN-signalen en interferentie, zoals woningen en kantoorgebouwen.
De IP-QoS-functie van de router maakt het de gebruiker mogelijk de bandbreedte van het netwerk in te delen, om te waarborgen dat bandbreedte-intensieve taken en gevoelige toepassingen een gegarandeerd deel van de bandbreedte krijgen, zodat zij niet worden afgebroken wanneer meerdere gebruikers toegang wensen of wanneer er andere bandbreedteverslindende toepassingen in bedrijf zijn.
Wat vroeger een gecompliceerd proces was, wordt met de TL-WR941ND eenvoudiger dan ooit: het instellen van het netwerk en van de beveiliging. Bij het instellen van de router hoeft de gebruiker alleen maar de bij het product geleverde CD te plaatsen en de aangeboden stappen te volgen, waarna alles in enkele minuten draait. Zodra het netwerk is ingesteld, kunnen de beveiligingsinstellingen worden uitgevoerd door simpelweg op de QSS-toetsen op de router en op een gekoppeld apparaat te drukken. Daarmee wordt direct een solide beveiliging opgebouwd.

Uitvoering

 • Wireless-N snelheden tot 300 Mbps maken dit apparaat ideaal voor breedbandintensieve of onderbrekingsgevoelige toepassingen zoals videostreaming, online games en VoIP
 • 3T3R-MIMO levert een hogere doorvoer en een betere reikwijdte in vergelijking met gewone 2T2R
 • Eenvoudige opbouw van een veilige, WPA-gecodeerde verbinding met een druk op de QSS-knop
 • De WDS Wireless bridge zorgt voor het naadloos overbruggen bij het uitbouwen van uw WLAN.
 • SST verhoogt drastisch de robuustheid en stabiliteit van de link
 • CCA verbetert de WLAN-prestaties door kanaalconflicten automatisch te voorkomen
 • QoS-functie garandeert de kwaliteit van VoIP-en multimedia-streaming
 • Kinderslot voor het beheer van de internettoegang door kinderen of werknemers
 • Ondersteunt virtuele servers, speciale toepassingen en DMZ-host, ideaal voor het beheren van een webserver in uw LAN
 • Auto Mail-functie voor het systeemlogboek
 • Achterwaarts compatibel met 802.11b/g-producten
 • De easy setup wizard zorgt voor een snelle en probleemloze installatie.
 • Externe afneembare antennes maken een betere uitlijning en upgrades naar sterkere antennes mogelijk
 • Strakke vormgeving, kan aan een muur worden gemonteerd of horizontaal op een tafel of bureau worden gezet.

Omvang levering

 • TL-WR941ND
 • 3 afneembare rondstraalantennes
 • Spanningsadapter
 • CD met documentatie
 • Handleiding voor snelle installatie.

Systeemeisen

 • Microsoft Windows 98SE, NT, 2000, XP, Vista of 7, MacOS, NetWare, UNIX of Linux.
Naar boven