JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Verwarmen & verkoelen

Uw verwarming zorgt, naast een behaaglijk temperatuurtje in huis, ook voor de grootste kostenpost op uw energierekening. Met een standaard thermostaat valt er namelijk niet zoveel in te stellen. Zet de thermostaat laag als u van huis gaat en u komt terug in een koud huis. Laat de temperatuur hoog staan en u verspilt energie door de dag heen. Een thermostaat met een week- of dagprogramma is natuurlijk al een stap in de goede richting, maar het kan allemaal nog veel slimmer!

Zoals u mag verwachten van slimme techniek, kan ook de verwarming voor u denken en doen. Vervang uw thermostaat door een slimme thermostaat. Deze weet wanneer u wel én niet thuis bent en leert zelfs hoe laat u normaal gesproken thuis komt. Zo verspilt u geen kostbare energie overdag, als u toch aan het werk bent, en warmt het huis al op als u onderweg bent naar huis, zodat u in een lekker, aangenaam warm huis thuiskomt. En het mooiste hiervan is, dat u geen ingewikkeld installatieproces hoeft te doorstaan. Het systeem leert en past zich dagelijks aan, aan uw levensstijl. Al deze luxe gaat overigens niet ten koste van de controle. Want dankzij een WiFi-verbinding met uw thuisnetwerk en uw smartphone of tablet, kunt u overal ter wereld het beheer van uw verwarming overnemen en bewaken.

Ook als u geen CV heeft, of kamers apart wilt verwarmen, is slimme verwarming voor u dé oplossing. Vervang uw traditionele thermostaat door een elektronische en stel per radiator de temperatuur in. Programmeer dag- of weekschema’s en bedien ze draadloos met uw smartphone. Bespaar al snel tot 30% op het energieverbruik van uw radiator met deze slimme manier van verwarmen.

Neem de controle over uw energierekening door slim te verwarmen

Smart Energy

Smart oplossingen maken het besparen van energie eenvoudiger dan ooit. Verwarming wordt automatisch uitgeschakeld als u uw huis verlaat. LED-verlichting brengt niet allemaal meer licht in uw woning maar zorgt ook voor een flinke energiebesparing. Dit zijn dan ook de meest populaire producten omdat ze geheel automatisch werken en direct geld besparen. Binnen ons assortiment vindt u tal van handige oplossingen zoals praktische laders via intelligente stopcontacten en smart radio weerstations.

Onze aanbevelingen om uw verwarming slim te maken

Ontdek stroomvreters in uw woning
  • 3-in-1-energiekostenmeter
  • Bespaar energie en geld!
  • Met handige app

Het perfecte klimaat, op elk moment van de dag

Stel u eens een huis voor, waar u geniet van uw favoriete temperatuur zonder energie te verspillen. Een huis dat weet wanneer u thuis bent, thuis komt en welke temperatuur u op een bepaald tijdstip wilt hebben. Merken en systemen zoals Nest, Anna van Plugwise en Evohome van Honeywell regelen dit met een slimme thermostaat. Zo maakt u uw leven comfortabeler en bespaart u ook nog eens flink op uw energierekening.

Een slimme thermostaat leert, naarmate hij bij u aan de muur hangt en in werking is. Dag na dag leert hij uw patroon aan en speelt hierop in. Al snel kan het nauwkeurig voorspellen welke temperatuur u wanneer wilt hebben. Door constant te leren blijft het systeem up-to-date, waardoor u zich nooit meer druk hoeft te maken over uw verwarming. Het systeem denkt en voorspelt door alle bevindingen en instellingen te loggen. Dankzij deze slimme algoritmes voorspelt het systeem uw ideale temperatuur.

Als toevoeging op een slimme thermostaat kunt u elke radiator slim maken met een elektrische radiatorthermostaat. Zonder de radiatorkraan te hoeven demonteren, kunt u de oude knop eraf halen en vervangen voor een elektrische. Het is niet eens nodig om het water af te sluiten. Stel wekelijkse, dagelijkse of zelfs schema’s per uur in om de gewenste temperatuur te krijgen. 

Naast het comfort dat u krijgt dankzij een draadloze bluetooth- of WiFi-verbinding, kunt u nu per kamer en zelfs per radiator de temperatuur kiezen. Dit is mogelijk omdat elke radiator op deze manier een eigen thermostaat krijgt. Daardoor laat het geen warm water doorstromen, ook al “zegt” de CV dat dit wel moet. Zo verspilt u geen energie, want u verwarmt alleen als het echt nodig is.

Verander en pas temperatuur aan met een app

Vertrouwen op iets dat compleet nieuw is, is lastig en laten we eerlijk zijn, uiteindelijk zijn we altijd bang om de controle te verliezen. Ondanks dat het systeem gemaakt is om op zichzelf te werken, houdt u altijd het beheer in eigen hand met de app op uw smartphone of tablet. Bekijk uw energie-verbruik, historische verwarmingsgegevens, of pas de temperatuur handmatig aan.

Krijg meer grip dan ooit op uw verwarming & energieverbruik dankzij slimme verwarmingsoplossingen

Stop met energie verspillen en bespaar op uw energierekening

Door energie te besparen, bespaart u geld en door uw verwarming te upgraden bespaart u op één van de grootste posten op uw energierekening. Stop met geld te verspillen door niet te verwarmen waar en wanneer dat niet nodig is, met Smart Home oplossingen. En het nadeel? Dat is er niet! Naast een lagere energierekening upgrade u tegelijkertijd uw comfort.

 

Combineer verschillende systemen

Door verschillende systemen met elkaar te combineren kunt u elk gewenst scenario creëren en op deze manier uw leven nóg comfortabeler maken. Slimme thermostaten bijvoorbeeld, zijn een prima standalone oplossing, maar door ze te combineren met andere systemen maakt u het écht helemaal af.

Wij raden aan om het volgende te combineren:
  • Elke radiator met een elektronische radiatorthermostaat voor klimaatbeheer per kamer
  • Slimme thermostaten met radiatorthermostaten voor maximaal comfort en energiebesparing
  • Slimme thermostaten met maak-/verbreekcontacten (magneetcontact) om niet te verwarmen als er een raam open staat

Slimme oplossingen per merk

Zoekt u specifieke oplossingen, maar weet u niet goed welk merk u moet nemen? Neem dan een kijkje in onderstaande tabel. We hebben elk gerenommeerd merk met zijn verschillende uitbreidingsmogelijkheden gespecifieerd. Zo kunt u eenvoudig een merk vinden dat voldoet aan al u (toekomstige) wensen. 

Behoefte aan persoonlijk advies of een live-demonstratie? Plan dan een afspraak in één van onze Smart Homes voor meer informatie en inspiratie.

Overzicht van slimme oplossingen per merk

  Schakel apparatuur o.b.v. temperatuur
Bedien radiatoren Bedien vloerverwarming
Meet stroomverbruik
Conrad RSLDevolo Home Control


Elgato EVE
Fibaro


HomeMatic

HomeWizzard

 
Netatmo

Renkforce RS2WRWE SmartHome
Telekom QIVICON

  Compatibel met omgevingssensoren
Open/sluit ramen automatisch
Herken open ramen
Schimmelwaarschuwing
Conrad RSLDevolo Home ControlElgato EVE
Fibaro


HomeMatic

HomeWizzard

Netatmo


Renkforce RS2W


RWE SmartHome

Telekom QIVICONNaar boven