JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Rolluik & deurbesturing

Slimme techniek zou niet slim zijn als het uw leven niet makkelijker maakt. Neem bijvoorbeeld uw ramen en deuren. Rolluiken en screens houden zonlicht tegen en geven u privacy wanneer u dat wilt. Maar steeds moet u opstaan en alles handmatig laten zakken, uiteraard kan dit veel slimmer. Met Smart Home oplossingen is dit mogelijk.

Met geautomatiseerde rolluiken of screens open en sluit u alles automatisch of zelfs met een app. Zo kunt u bijvoorbeeld alles laten zakken bij een bepaalde zonlichtsterkte of op een bepaald tijdstip. Maar ook als u ver weg bent van huis en het geen fijn idee vindt dat iemand naar binnen kan kijken, kunt u alles sluiten met uw smartphone of tablet, dankzij deze slimme systemen. 

Naast uw rolluiken kunt u ook uw ramen en zelfs deuren slim maken. Komt u wel eens thuis met zware boodschappentassen en heeft u moeite om de deur te openen? Met een op afstand bedienbaar, elektrisch deurslot is dit probleem verleden tijd. Of bent u wel eens van huis en als u het gevoel heeft dat u een raam open hebt gelaten? Check het snel op uw mobiel en sluit het raam eventueel op afstand.

Door uw huis op deze manier te upgraden krijgt u niet alleen meer comfort, maar kunt u ook besparen op uw energierekening. Zo kunt u bijvoorbeeld uw ramen koppelen aan het verwarmingssysteem. Open uw ramen automatisch als het te warm is, of sluit ze als de verwarming aangaat. Ook ideaal om de luchtvochtigheid in huis te beheren.

Ervaar het comfort van een Smart Home door alledaagse dingen slim te maken!

Onze aanbevelingen om uw huis slim te maken

Bedien uw rolluik automatisch
  • Riemwikkelaar met zonsensor
  • Monteer in 10 minuten
  • Met tijdprogramma
HomeMatic - zonwering en deuren
  • Realiseer uw eigen Smart Home systeem
  • Koppel uw apparaten via domotica
  • Geef uzelf meer comfort in huis

Upgrade uw huis met geautomatiseerde rolluiken, ramen en deuren

Smart Home technologie is ontworpen om uw leven meer comfort te geven en alles eenvoudiger te maken. En door uw deuren, ramen en rolluiken slim te maken geeft u uzelf het comfort dat u verdient.

Nooit meer hoeft u zich druk te maken om het sluiten van de rolluiken of screens om de zon te weren, het systeem doet alles voor u. Of vraagt u zich wel eens af of u de deur op slot hebt gedaan terwijl u ver van huis bent? Check het snel op uw smartphone of tablet. Toch iets vergeten op slot te doen? Geen probleem! Met deze slimme techniek sluit u uw huis af met één druk op de knop.

Stel uzelf gerust, beveilig en beheer uw huis met één druk op de knop!

 

Open en vergrendel uw huis met één druk op de knop

Heeft u ramen thuis die de hele dag in fel zonlicht staan? Door het zonlicht verandert uw huis in een sauna zodat, als u ’s avonds thuis komt na een lange dag werken, u nog steeds niet kunt relaxen. Voorkom dit probleem door uw rolluiken of screens slim te maken. Dankzij schakelaars die aan worden gestuurd op zonlichtsterkte gaan uw rolluiken of screens automatisch open en dicht bij een bepaalde zonlichtsterkte. En als u rolluiken hebt, laat ze dan ’s nachts ook uw huis beveiligen. Door ze automatisch aan te sturen middels tijd gebeurt dit automatisch en hoeft u zich daar nooit meer druk om te maken.

Dit systeem is ook toe te passen op uw ramen. Door ze slim te maken kunt u uw ramen bijvoorbeeld aansturen op basis van temperatuur of luchtvochtigheid. Zo kunt u uw ramen zelfs koppelen aan uw klimaatbeheersing. Open ramen als het huis te warm is of als de luchtvochtigheid te hoog is en sluit ze weer als het te koud is de verwarming aan staat. Met dit soort systemen geniet u volop van het leven, want het systeem doet al het werk voor u. Maar een Smart Home geeft u niet alleen comfort, u heeft ook de controle. Dankzij draadloze schakelaars en slimme, krachtige apps bent u de beslissende schakel en kunt u uw hele huis bedienen met één druk op de knop. Letterlijk met één druk, want ondanks de veelzijdigheid van de apps, zijn ze erg gebruiksvriendelijk - zoals u dat van een Smart Home systeem mag verwachten.

En voor uw comfort is dat ook erg belangrijk. Stel u eens voor dat u thuiskomt met zware boodschappentassen en de huissleutel niet kunt vinden. In plaats van alles neer te moeten zetten en uw sleutel te zoeken, opent u uw deur met een afstandsbediening of tikt u een keer op uw smartphone. 

Één van de mooiste dingen van deze oplossingen is, dat u alles zelf kunt installeren in enkele uren of zelfs minuten met sommige oplossingen. Dit doordat u bestaande dingen slim maakt in plaats van ze nieuw aan te schaffen. U heeft alles dus al zelf geïnstalleerd, en u hoeft het alleen nog maar slim te maken.

Bespaar energie en geld door rolluiken te laten bedienen door het weer

Geef uw leven meer comfort door uw huis slim te maken. Maar naast het comfort kunnen deze oplossingen ook bijdragen aan een lagere energierekening. 

Sluit rolluiken of screens en open een raam automatisch bij een bepaalde temperatuur, voordat u de airconditioning aanzet. Sluit ramen automatisch voordat u verwarming aangaat en laat ze open of dicht bij bepaalde luchtvochtigheidswaarden om een slechte luchtkwaliteit of schimmel te voorkomen.

Met Smart Home oplossingen realiseert u bijna elk scenario!

Combineer verschillende systemen

Door verschillende systemen met elkaar te combineren kunt u elk gewenst scenario creëren en op deze manier uw leven nóg comfortabeler maken. Raam-, rolluik- en deurbesturing bijvoorbeeld, zijn prima standalone oplossingen, maar door ze te combineren met andere systemen maakt u het écht helemaal af.

Wij raden aan om het volgende met elkaar te combineren:
  • Raam- en rolluikbesturing met uw klimaatsysteem om temperatuur en luchtvochtigheid te regelen zonder energie te gebruiken
  • Raambesturing met rook- en gasmelders om ramen te sluiten tijdens brand en te openen bij gevaarlijke gassen
  • Raam-, rolluik- en deurbesturing met uw alarmsysteem om uw huis af te sluiten bij tekenen van gevaar

Slimme oplossingen per merk

Zoekt u specifieke oplossingen, maar weet u niet goed welk merkt u moet nemen? Neem dan een kijkje in onderstaande tabel. We hebben elk gerenommeerd merk met zijn verschillende uitbreidingsmogelijkheden gespecifieerd. Zo kunt u eenvoudig een merk vinden dat voldoet aan al uw (toekomstige) wensen. 

Behoefte aan persoonlijk advies of een live-demonstratie? Plan dan een afspraak in één van onze Smart Homes voor meer informatie en inspiratie.

Overzicht van slimme oplossingen per merk

  Schakel apparatuur
o.b.v. temperatuur
Bedien rolluiken
en screens draadloos
Herken
open ramen
Compatibel met
omgevingssensoren
Compatibel met
screens en rolluiken
Compatibel met
garagedeuren
Conrad RSL

HomeMatic
Rademacher DuoFern


Renkforce RS2W
RWE SmartHome


Telekom QIVICON
Trust Smart Home
Naar boven