JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}
header.jpg

Rolluik & deurbesturing

Slimme techniek zou niet slim zijn als het je leven niet makkelijker maakt. Neem bijvoorbeeld je ramen en deuren. Rolluiken en screens houden zonlicht tegen en geven je privacy wanneer jij dat wilt. Maar steeds moet je opstaan en alles handmatig laten zakken, uiteraard kan dit veel slimmer. Met Smart Home oplossingen is dit mogelijk.

Met geautomatiseerde rolluiken of screens open en sluit je alles automatisch of zelfs met een app. Zo kun je bijvoorbeeld alles laten zakken bij een bepaalde zonlichtsterkte of op een bepaald tijdstip. Maar ook als je ver weg bent van huis en het geen fijn idee vindt dat iemand naar binnen kan kijken, kun je alles sluiten met je smartphone of tablet, dankzij deze slimme systemen. 

Naast je rolluiken kun je ook je ramen en zelfs deuren slim maken. Kom je wel eens thuis met zware boodschappentassen en heb je moeite om de deur te openen? Met een op afstand bedienbaar, elektrisch deurslot is dit probleem verleden tijd. Of ben je wel eens van huis en krijg je het gevoel dat je een raam open hebt gelaten? Check het snel op je mobiel en sluit het raam eventueel op afstand.

Door je huis op deze manier te upgraden krijg je niet alleen meer comfort maar kun je ook besparen op je energierekening. Zo kun je bijvoorbeeld je ramen koppelen aan het verwarmingssysteem. Open je ramen automatisch als het te warm is, of sluit ze als de verwarming aangaat. Ook ideaal om de luchtvochtigheid in huis te beheren.

Ervaar het comfort van een Smart Home door alledaagse dingen slim te maken!

Onze aanbevelingen om jouw huis slim te maken

blue_line.png
Bedien je rolluik automatisch
  • Riemwikkelaar met zonsensor
  • Monteer in 10 minuten
  • Met tijdprogramma
HomeMatic - zonwering en deuren
  • Realiseer je eigen Smart Home systeem
  • Koppel je apparaten via domotica
  • Geef jezelf meer comfort in huis
blue_line.png
1.jpg

Upgrade je huis met geautomatiseerde rolluiken, ramen en deuren

Smart Home technologie is ontworpen om jouw leven meer comfort te geven en alles eenvoudiger te maken. En door je deuren, ramen en rolluiken slim te maken geef jij jezelf het comfort dat je verdient.

Nooit meer hoef je je druk te maken om het sluiten van de rolluiken of screens om de zon te weren, het systeem doet alles voor jou. Of vraag je je wel eens af of je de deur op slot hebt gedaan terwijl je ver van huis bent? Check het snel op je smartphone of tablet. Toch iets vergeten op slot te doen? Geen probleem! Met deze slimme techniek sluit jij je huis af met één druk op de knop.

Stel jezelf gerust, beveilig en beheer je huis met één druk op de knop!

 

grey_line.png

Open en vergrendel je huis met één druk op de knop

Heb jij ramen thuis die de hele dag in fel zonlicht staan? Door het zonlicht verandert je huis in een sauna zodat, als je ’s avonds thuis komt na een lange dag werken, je nog steeds niet kunt relaxen. Voorkom dit probleem door je rolluiken of screens slim te maken. Dankzij schakelaars die aan worden gestuurd op zonlichtsterkte gaan jouw rolluiken of screens automatisch open en dicht bij een bepaalde zonlichtsterkte. En als je rolluiken hebt laat ze dan ’s nachts ook je huis beveiligen. Door ze automatisch aan te sturen middels tijd gebeurt dit automatisch en hoef jij je daar nooit meer druk om te maken.

Dit systeem is ook toe te passen op je ramen. Door ze slim te maken kun je je ramen bijvoorbeeld aansturen op basis van temperatuur of luchtvochtigheid. Zo kun je je ramen zelfs koppelen aan je klimaatbeheersing. Open ramen als het huis te warm is of als de luchtvochtigheid te hoog is en sluit ze weer als het te koud is de verwarming aan staat. Met dit soort systemen kun je volop genieten van het leven, want het systeem doet al het werk voor jou. Maar een Smart Home geeft je niet alleen comfort, je hebt ook de controle. Dankzij draadloze schakelaars en slimme, krachtige apps ben jij de beslissende schakel en kun je je hele huis bedienen met één druk op de knop. Letterlijk met één druk, want ondanks de veelzijdigheid van de apps, zijn ze erg gebruiksvriendelijk - zoals je dat van een Smart Home systeem mag verwachten.

En voor jouw comfort is dat ook erg belangrijk. Stel je eens voor dat je thuis komt met een zware boodschappentassen en de sleutel niet kunt vinden. In plaats van alles neer te moeten zetten en je sleutel te zoeken, open je je deur met een afstandsbediening of tik je een keer op je smartphone. 

Één van de mooiste dingen van deze oplossingen is, dat je alles zelf kunt installeren in enkele uren of zelfs minuten met sommige oplossingen. Dit doordat je bestaande dingen slim maakt in plaats van het nieuw aan te schaffen. Je hebt alles dus al zelf geïnstalleerd, je hoeft het alleen nog maar slim te maken.

2.jpg
grey_line.png
3.jpg

Bespaar energie en geld door rolluiken te laten bedienen door het weer

Je leven meer comfort geven door je huis slim te maken is je goed recht. Maar naast het comfort kunnen deze oplossingen ook bijdragen aan een lagere energierekening. 

Sluit rolluiken of screens en open een raam automatisch bij een bepaalde temperatuur, voordat je de airconditioning aanzet. Sluit ramen automatisch voordat je verwarming aangaat en laat ze open of dicht bij bepaalde luchtvochtigheidswaarden om een slechte luchtkwaliteit of schimmel te voorkomen.

Met Smart Home oplossingen realiseer je bijna elk scenario!

grey_line.png

Combineer verschillende systemen

Door verschillende systemen met elkaar te combineren kun je elk gewenst scenario creëren en op deze manier je leven nóg comfortabeler maken. Raam-, rolluik- en deurbesturing bijvoorbeeld, zijn prima standalone oplossingen, maar door ze te combineren met andere systemen maak je het écht helemaal af.

Wij raden aan om het volgende met elkaar te combineren:
  • Raam- en rolluikbesturing met je klimaatsysteem om temperatuur en luchtvochtigheid te regelen zonder energie te gebruiken
  • Raambesturing met rook- en gasmelders om ramen te sluiten tijdens brand en te openen bij gevaarlijke gassen
  • Raam-, rolluik- en deurbesturing met je alarmsysteem om je huis af te sluiten bij tekenen van gevaar

Slimme oplossingen per merk

Zoek je specifieke oplossingen, maar weet je niet goed welk merk je moet nemen? Neem dan een kijkje in onderstaande tabel. We hebben elk gerenommeerd merk met zijn verschillende uitbreidingsmogelijkheden gespecifieerd. Zo kun je eenvoudig een merk vinden dat voldoet aan al je (toekomstige) wensen. 

Behoefte aan persoonlijk advies of een live-demonstratie? Plan dan een afspraak in één van onze Smart Homes voor meer informatie en inspiratie.

4.jpg

Overzicht van slimme oplossingen per merk

  Schakel apparatuur
o.b.v. temperatuur
Bedien rolluiken
en screens draadloos
Herken
open ramen
Compatibel met
omgevingssensoren
Compatibel met
screens en rolluiken
Compatibel met
garagedeuren
Conrad RSL

HomeMatic
Rademacher DuoFern


Renkforce RS2W
RWE SmartHome


Telekom QIVICON
Trust Smart Home