JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Camera & bewaking

Krijgt u ook wel eens dat nerveuze gevoel dat er thuis iets niet pluis is? Een knagend gevoel dat door uw hoofd blijft spoken over bijv. voetballende buurjongens die vroeg of laat uw auto beschadigen en duistere figuren die twijfelachtig rondhangen in de straat.. Met slimme beveiliging is dit gevoel verleden tijd! Bewaak uw huis met o.a. IP-camera’s en zie op uw smartphone of tablet of er iets mis is. Geen tijd om steeds te kijken, maar wilt u wel op de hoogte blijven als er iets gebeurt? Stel camera’s in op bewegingsdetectie en krijg een push-notificatie op het moment dat de camera iets detecteert.

Uiteraard is dit niet alleen van toepassing op noodsituaties. Als u bijvoorbeeld huisdieren hebt en deze in de gaten wilt houden zijn er speciale huisdiercamera’s beschikbaar. Hiermee kunt u zelfs terugpraten om ze eventueel gerust te stellen.

Het is zelfs mogelijk om op uw mobiel te zien wie er aanbelt dankzij een WiFi-deurbelcamera. Ideaal als de bel gaat na een lange dag werken. U bent net voetbal aan het kijken en hebt geen zin in familiebezoekjes of die betweterige deurverkoper. Met één swipe ziet u dan wie er aanbelt. Gelukkig, ‘t is uw maat die hoopvol met een ijskoude sixpack voor de deur staat om de wedstrijd samen te kijken. Omdat u al lekker onderuit gezakt zit opent u, dankzij uw elektrische deurslot, met één druk op de knop de voordeur zonder op te staan.

Volledige bewaking van uw huis, altijd en overal dankzij slimme bewakingsoplossingen

Intelligente beveiliging

Ieder jaar vindt er een groot aantal inbraken in huizen en appartementen plaats. Hierbij ligt het zwaartepunt in de zomermaanden. In de avonduren zijn we minder vaak thuis en in de zomermaanden zijn de woningen vaan wekenlang onbewaakt. Zo hebben inbrekers vrij spel. Bescherm uzelf en uw huisraad met onze laatste Smart Home oplossingen op het gebied van beveiligingstechnologie. 

Onze aanbevelingen om uw huis slim te bewaken

Bewaak in realtime uw huis
  • Detecteert en rapporteert direct
  • Met geïntegreerd smart floodlight
  • 1920 x 1080 Full HD

Bekijk livestreams van camerabeelden in huis overal ter wereld met uw smartphone


Een Smart Home is bedoeld om uw leven makkelijker te maken en meer comfort te geven. En weten dat uw huis veilig is terwijl er niemand thuis is, is daar zeker een onderdeel van. Met IP-camera’s kunt u overal ter wereld de beelden bekijken op uw smartphone waarmee u extra comfort in uw leven creëert.

Krijgt u op het werk of op vakantie het nare gevoel dat er thuis iets aan de hand is? Open de app of log in via een browser en check via de livestream wat er in en om uw huis gebeurt. En dat 24 uur per dag, 7 dagen per week en overal ter wereld.

Voor een fractie van de kosten en inspanning die u kwijt bent om een traditioneel beveiligingssysteem te installeren kunt u uw huis upgraden met een slimme camera.

In 3 simpele stappen upgrade u uw huis:
  • Download de app of start de installatie op uw laptop of PC
  • Volg de stappen om de camera met uw LAN- of WiFi-netwerk te verbinden
  • Configureer de camera’s zodat ze voldoen aan uw wensen. Stel notificaties in, zet automatische opname aan/uit, stel bewegingsdetectie in en meer.

De keuze is aan u om de camera(‘s) in te stellen zoals u dat wilt. Wat uw configuratie ook is, u kunt uw huis veilig achterlaten dankzij slimme elektronica.

24/7 zien wat er in en om uw huis gebeurt  

Ongeacht waar u bent of hoe laat het ook is, u kunt altijd inloggen op uw IP-camera. Bekijk livestreams vanaf overal ter wereld op uw smartphone, tablet, laptop of computer. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding.

En zelfs met één camera kunt u een volledig beeld van uw hele huis krijgen. Zogenaamde dome-camera’s kunt u kantelen en draaien om een 360 graden beeld van de kamer te krijgen. Met “swiping & pinching” draait u het beeld of zoomt u in of uit om iets nog beter te kunnen zien.

Dit is natuurlijk ideaal om bijvoorbeeld uw huisdieren in de gaten te houden en met speciale camera’s voor huisdieren kunt u zelfs terugpraten. Ideaal om uw hyperactieve hond terug te roepen als hij weer naar alles en iedereen blaft of als de kat in uw nieuwe gordijnen hangt. Betrap ze op heterdaad dankzij beweging- en geluidsdetectie en de handige push-notificaties.

En zelfs als u thuis bent, kunt u een hoop plezier hebben van deze slimme camera’s die uw leven makkelijker maken op een manier zoals u mag verwachten van deze technologie. Zo kunt u bijvoorbeeld uw normale deurbel vervangen door een WiFi-deurbel met camera. Zodra er iemand op de bel drukt krijgt u dan, (naast het geluid van de bel) ook een push-notificatie met de melding dat er iemand aanbelt. Met de bijbehorende app krijgt u een livestream waarop u kunt zien wie er voor de deur staat. U kunt zelfs terugpraten. Is het uw buurjongetje die weer eens belletje drukt, een vriend die op visite komt of de postbode met een pakketje van Conrad? U ziet wie het is zonder de bank af te komen. U kunt zelfs een elektronisch slot op de deurbel aansluiten zodat u de deur met uw smartphone kunt openen.

Met een camera in stand-by heeft u 24/7 de controle, altijd en overal.

Bespaar tijd en geld door te kijken voordat u actie onderneemt

Naast het veilige gevoel dat u krijgt met het gebruik van slimme camerabewaking, bespaar u ook tijd en uiteindelijk zelfs geld! Zo hoeft u bijvoorbeeld niet per se naar huis om te kijken hoe het met uw huisdier gaat. Als u slimme sensoren hebt geïnstalleerd en u krijgt een melding, dan kunt u eerst kijken of er echt iets aan de hand voordat u als een speer naar huis racet. En mocht er echt iets mis zijn, dan kunt u meteen de hulpdiensten inschakelen om de schade te beperken.

Combineer verschillende systemen

Door verschillende systemen met elkaar te combineren kunt u elk gewenst scenario creëren en op deze manier uw leven nóg comfortabeler maken. IP-camera’s bijvoorbeeld, zijn een prima standalone oplossing, maar door ze te combineren met andere systemen maakt u het écht helemaal af.

Wij raden aan om slimme sensoren te combineren met deze systemen:
  • IP-camera’s als aanvulling op slimme sensoren voor een beeld bij uw melding
  • Slimme verlichting koppelen met IP-camera’s om eventuele inbrekers weg te jagen op afstand
  • Cameraopnames opslaan via een Cloud of NAS om de beelden overal te bekijken

Slimme oplossingen per merk

Zoekt u een specifieke oplossingen maar weet u niet goed welk merk u moet kiezen? Neem dan een kijkje in onderstaande tabel. We hebben hier elk gerenommeerd merk met zijn verschillende uitbreidingsmogelijkheden voor u gespecificeerd. Zo kunt u eenvoudig het merk vinden dat voldoet aan al uw (toekomstige) wensen. 

Behoefte aan persoonlijk advies of een live-demonstratie? Plan dan een afspraak in één van onze Smart Homes voor meer informatie en inspiratie.

Overzicht van slimme oplossingen per merk

  IP-camera's
compatibel met apps
Automatische
deursluiters
Compatibel met
deurbellen
Bewegingsmelders
beschikbaar
Outdoorbewegingsmelders
beschikbaar
Conrad RSLDevolo Home Control


Fibaro


Home easyHomeMatic
HomeWizzardNetatmoRenkforce RS2WRWE SmartHome

Telekom QIVICON


Trust Smart Home


Naar boven