JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}
header.jpg

Alarm & veiligheid

Een Smart Home biedt jou comfort op meerdere manieren, waaronder comfort door gemoedsrust. En wat is er fijner dan te weten dat thuis alles in orde is? Dit fijne gevoel is precies wat slimme alarmtechniek en veiligheidssystemen voor jou creëren.

Zo zijn er bijvoorbeeld slimme sensoren die je overal ter wereld laten weten als er iets mis is. Dit kan brand, een gaslek of zelfs een inbraak zijn. Normale alarmen en sensoren laten een akoestisch alarm afgaan, maar slimme sensoren gaan verder. Zo kun je ze koppelen aan apps of e-mail, zodat je een push notificatie krijgt, zelfs als je niet thuis bent. Zo kun je direct actie ondernemen op het moment dat er iets aan de hand is.

Maar dat is pas het begin van slimme elektronica. In noodsituaties telt elke seconde en een Smart Home denkt en doet onmiddellijk. Sluit een inbreker op door ramen en deuren te vergrendelen, sluit ramen om een eventuele brand te verstikken of doe juist een raam open wanneer er gas is gedetecteerd.

Ga voor maximaal comfort & gemoedsrust met Smart Home oplossingen

Onze aanbevelingen om jouw huis slim te beveiligen

blue_line.png
Bescherm je gezin tegen brand!
 • Koppelbare rookmelders
 • Reageren alle 3 tegelijk
 • Voel je veilig in huis
HomeMatic - alarmering en veiligheid
 • Realiseer je eigen Smart Home systeem
 • Koppel je apparaten via domotica
 • Geef jezelf meer comfort in huis
blue_line.png
1.jpg

Krijg push notificaties bij brand, inbraak of andere tekenen van gevaar 

Het is niet te ontkennen dat rook- en gasmelders levens redden. Maar ze kunnen ook jouw huis en eigendommen redden als je niet thuis bent. Slimme sensoren zoals rookmelders en maak- of breekcontacten kunnen je een pushmelding geven, direct als ze iets detecteren. Met deze systemen kun je snel de hulpdiensten inschakelen als er iets mis is, of zelfs andere Smart Home systemen het probleem laten oplossen.

De installatie en bediening is simpel:
 • Installeer rook-, gas- en bewegingsmelders in kamers naar wens. De maak-/verbreekcontacten kun je plaatsen op een deur- of raamkozijn
 • Verbind de losse producten rechtstreeks of met een gateway in je netwerk
 • Stel de instellingen naar wens in (bijv. de namen van je sensoren, waar en wanneer ze een pushmelding moeten sturen, etc.)


In deze 3 simpele stappen kun jij genieten van slimme beveiliging en blijf je op de hoogte van wat er in en om je huis gebeurt.

Ga met een gerust gevoel de deur uit dankzij slimme oplossingen

grey_line.png

Je huis in de gaten houden, waar je ook bent 

Hoe vervelend het ook is, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar wanneer er een noodsituatie ontstaat, neem jij direct de controle over dankzij slimme elektronica. Zodra de sensor iets oppikt, krijg je direct een push notificatie en kun je één van de volgende stappen ondernemen:

 • Je buren bellen om te vragen of ze even poolshoogte willen nemen
 • Zelf kijken wat er aan de hand is met een IP-(netwerk)camera (veel sensoren zijn te combineren met IP-camera’s)
 • Een raam openen of juist sluiten wanneer er gas of rook is gedetecteerd (sensoren kunnen elektrische motoren aansturen)
 •  De alarmdiensten inschakelen wanneer er iets vreselijks aan de hand is

Met Smart Home oplossingen kun je eindeloos veel scenario’s combineren. Dankzij open source software en de grote compatibiliteit, kun je tal van producten op elkaar aansluiten en je eigen noodplan samenstellen.

Neem de controle in noodsituaties dankzij slimme elektronica 

2.jpg
grey_line.png
3.jpg

Bespaar geld en tijd door noodsituaties te voorkomen

Tijd is kostbaar, vooral in een noodsituatie. Elke seconde telt om geld te besparen en zelfs levens te redden. Als er bijvoorbeeld brand uitbreekt terwijl je slaapt, zou je normaal gesproken in paniek wakker worden door het onmiskenbare geluid van een rookmelder.

Door dikke rook en pure paniek, is je huis in een mum van tijd veranderd in een doolhof. Zelfs de lichtknop dan is nagenoeg onvindbaar met alle desastreuze gevolgen van dien.

Toch kun je jezelf in dit soort rampscenario’s meer kans geven, door bijv. je rookmelder te koppelen aan je verlichting en deursloten. Zo kun je de lampen aan laten gaan bij rook voor meer licht en de deuren ontgrendelen voor een snelle vluchtweg naar veiligheid. Tevens kun je op je smartphone zien waar de brand precies woedt, zodat je deze ruimte kunt vermijden.

Ga voor zekerheid, voor jezelf en je familie met Smart Home oplossingen

grey_line.png

Combineer verschillende systemen

Door verschillende systemen te combineren kun je elk scenario naar wens creëren en op deze manier je leven nóg meer comfort geven. Ook al is een slimme sensor een prima standalone oplossing, door hem te combineren met andere systemen maak je het plaatje compleet. 

Wij raden aan om slimme sensoren te combineren met deze systemen:
 • Elk type sensor met een IP-camera om direct te zien wat er wordt gedetecteerd
 • Rookmelders met lampen om verlichting in te schakelen tijdens een brand

Slimme oplossingen per merk

Zoek je specifieke oplossingen, maar weet je niet goed welk merk je moet nemen? Neem dan een kijkje in onderstaande tabel. We hebben elk gerenommeerd merk met zijn verschillende uitbreidingsmogelijkheden gespecifieerd. Zo kun je eenvoudig een merk vinden dat voldoet aan al je (toekomstige) wensen. 

Behoefte aan persoonlijk advies of een live-demonstratie? Plan dan een afspraak in één van onze Smart Homes voor meer informatie en inspiratie.

4.jpg

Overzicht van slimme oplossingen per gerenommeerd merk

  Tijdsgestuurde
aanwezigheidssimulatie
Bewegingssensor
beschikbaar
Outdoor bewegingssensor
beschikbaar
Bewegingsgestuurde
actuator beschikbaar
Belkin
Conrad RSL
Devolo Home Control
Elgato EVE
Fibaro
Home easy
HomeMatic
HomeWizzardPlugwise
Rademacher DuoFernRenkforce RS2W

RWE SmartHome
Telekom QIVICON
Trust Smart Home

 
Sensoren combineerbaar
met Smart Home systemen
Watermelder
beschikbaar
Maak/-verbreekcontact
beschikbaar
Compatibel met
huishoudelijke apparatuur
Belkin
Conrad RSLDevolo Home Control


Elgato EVEFibaro

Home easyHomeMatic

HomeWizzard


Plugwise

Rademacher DuoFern
Renkforce RS2WRWE SmartHome
Telekom QIVICON
Trust Smart Home