JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Stofzuigen en reinigen

Een vlekkeloos interieur met stofzuigers en reinigers van Conrad

Wil je een vlekkeloos interieur creëren in jouw woning of kantoorpand? Schaf dan een kwalitatief hoogwaardige stofzuiger of reiniger aan om jouw interieur van top tot teen schoon te maken. Conrad biedt diverse producten in het aanbod stofzuigen en reinigers, dus iedereen kan zijn of haar interieur nu volledig reinigen met de producten van Conrad.\

Conrad: een volledig aanbod

Omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft bij het aanschaffen van een stofzuiger of reiniger, biedt Conrad diverse producten aan in het aanbod met stofzuigen en reinigers. Deze producten vallen stuk voor stuk in andere prijsklassen, waardoor iedere klant met ieder mogelijk budget bij Conrad kan slagen. Enkele producten die je in het aanbod stofzuigen en reinigers vindt, zijn de volgende:
-         
Handstofzuigers
-          Nat- en droogzuigers
-          Robotstofzuigers en –reinigers
-          Standaard stofzuigers
-          Stoomreinigers
-          Accessoires voor stofzuigers en stoomreinigers, zoals stofzuigerzakken , stoomreiniger toebehoren en stofzuigeraccu's

Handstofzuigers

Handstofzuigers worden ook wel kruimeldieven genoemd. Dit zijn stofzuigers die je direct vasthoudt, zonder dat hier een lange buis of snoer tussen zit. De stofzuigers zijn draadloos te gebruiken, waardoor het eenvoudig is om stoffige plinten te reinigen, glasscherven van een gesneuveld wijnglas op te zuigen of kleine, stoffige hoekjes schoon te maken.

Nat- en droogzuigers

Nat- en droogzuigers zijn bij uitstek geschikt voor het verhelpen van problemen met water. Heb je bijvoorbeeld te maken gehad met een gesprongen leiding of heb je een lekkage gehad? Dan kun je de wateroverlast door deze gesprongen leiding of lekkage verhelpen door gebruik te maken van een nat- en droogzuiger van Conrad.

Robotstofzuigers en -reinigers

Robotstofzuigers en -reinigers zijn een nieuwe innovatie op het gebied van schoonmaken. Met deze stofzuigers en reinigers hoef je zelf namelijk het werk niet meer te verrichten, maar wacht je simpelweg vanuit jouw luie stoel tot de robotstofzuiger of -reiniger jouw woning heeft schoongemaakt. Heb je geen tijd of zin om zelf schoon te maken? Dan is dit product zeker iets voor jou.

Standaard stofzuigers

Uiteraard heeft Conrad ook diverse standaard stofzuigers in het aanbod. Bij het aanschaffen van deze stofzuigers heb je de keuze uit diverse merken, diverse uitvoeringen en diverse prijzen.

Stoomreinigers

Heb je een parketvloer of een tegelvloer en wil je deze graag eens goed reinigen? Maak dan gebruik van een stoomreiniger van Conrad, want met deze reiniger kun je jouw vervuilde vloer in enkele seconden helemaal schoonmaken.

Naar boven