JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Stofmaskers

Bescherm jezelf met de stofmaskers van Conrad

Als je regelmatig in een omgeving verblijft met veel stof, is het verstandig om jezelf te beschermen tegen deze stoffige omgeving door een stofmasker te dragen. Meer over het belang van het dragen van een stofmasker en het aanschaffen van stofmaskers en stofmasker-benodigdheden bij Conrad, lees je in onderstaande alinea's.

Waarom stofmaskers dragen?


Er zijn drie redenen om een stofmasker te dragen. De meeste mensen die een stofmasker dragen, doen dit in het kader van zelfbescherming in een professionele omgeving. Werk je bijvoorbeeld dagelijks in een stoffige omgeving, zoals een werkplaats of een bouwterrein, dan is de kans groot dat je zonder het dragen van een stofmasker last krijgt van het stof in deze stoffige omgeving. Door een stofmasker te dragen, kunnen stoffen als houtstof, metaalstof en graanstof geen schade aan je lichaam aanbrengen.

Een andere reden om een stofmasker te dragen, is om jezelf te beschermen tijdens het uitvoeren van hobby's. Ben je bijvoorbeeld beeldhouwer, dan krijg je in het kader van jouw hobby ook regelmatig te maken met stof. Om jezelf te beschermen tegen deze stof en het beoefenen van jouw hobby leuk te houden, kun je een beschermend masker dragen.

Tot slot kun je tevens een masker dragen om jezelf te beschermen tegen ziektekiemen, maar dit komt in Nederland minder vaak voor. 

De stofmaskers van Conrad

Conrad heeft diverse maskers in het aanbod die je aan kunt schaffen om jezelf te beschermen tegen gevaarlijke stoffen, namelijk:

Daarnaast vind je in het aanbod van Conrad tevens masker benodigdheden, zoals filters die in een stofmasker geplaatst dienen te worden om de schadelijke stoffen daadwerkelijk tegen te houden.

Om een stofmasker goed te laten functioneren, is het belangrijk om de filter van jouw masker regelmatig te vervangen met een nieuwe filter. De nieuwe filter voor jouw masker, kun je eenvoudig online aanschaffen bij Conrad. 

Maskers voor professionals en particulieren

De maskers van Conrad zijn zowel geschikt voor mensen die in het kader van hun werk beschermende maskers nodig hebben, als voor mensen die in het kader van het beoefenen van een hobby een masker nodig hebben. Want of je nu een professional bent of een particulier bent die op zoek is naar een stofmasker: iedereen kan op de bescherming van Conrad rekenen. 

Naar boven