JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Stekkerdozen

Regel je elektriciteit met de stekkerdozen van Conrad

Iedereen kent het wel: je hebt een bureau met computer, beeldscherm, bureaulamp en printer. Daarvoor heb je natuurlijk voldoende stroomaansluitingen nodig. Een stekkerdoos van Conrad is dan de oplossing om alle apparaten tegelijkertijd te kunnen gebruiken.

Oplossingen voor iedereen

Omdat Conrad diverse stekkerdozen in het assortiment heeft, kan je bij ons altijd terecht voor elektrische oplossingen voor in huis of op kantoor. Enkele producten die je in ons online assortiment kunt vinden, zijn de volgende:

  • Stekkerdoostorens
  • Standaard stekkerdozen
  • Master/Slave-stekkerdozen
  • Outdoor stekkerdozen voor in de tuin

Stekkerdoostorens

Een stekkerdoostoren is een speciaal soort stekkerdoos, waarbij de diverse ingangen van de stekkerdoos op elkaar gestapeld zijn. Heb je bij jouw bureau diverse stekkeringangen nodig en wil je het netjes en geordend houden, dan kun je de stekkerdoostorens van Conrad op de grond plaatsen en hier diverse snoeren op aansluiten. Door stekkerdoostorens blijven de aangesloten snoeren los van elkaar, zodat je bureau er netjes uitziet.

Standaard uitvoeringen

Een standaard stekkerdoos is een stekkerdoos zoals de meeste mensen die in huis hebben, namelijk in liggende uitvoering. Je kunt bij Conrad zowel stekkerdozen kopen met een klein als met een groot aantal ingangen. Daarnaast heb je de keuze voor stekkerdozen met schakelaar, met schakelklok en met overspanningsbeveiliging.

Master/Slave-stekkerdozen

Master/Slave-stekkerdozen lijken op het eerste gezicht normale exemplaren, maar voegen een speciale feature toe: ze stellen je in staat een hoofdapparaat (master) aan te sluiten, waarop de andere apparaten (slaves) reageren. In de praktijk betekent dit bijvoorbeeld dat je je monitor en printer pas van stroom kan laten voorzien wanneer je je pc aanzet. Erg praktisch!

Outdoor uitvoeringen voor in de tuin

Heb je tuinverlichting of een ander apparaat in de tuin dat een elektrische aansluiting nodig heeft, dan kun je een outdoor stekkerdoos bij Conrad aanschaffen. Deze speciale stekkerdoos is uitermate geschikt voor buitengebruik, waarbij het product bijvoorbeeld niet kan beschadigen door specifieke weersomstandigheden of andere invloeden van buitenaf. Zeker als je veel verlichting hebt in de tuin of als je een andere elektrische aansluiting nodig hebt (bijvoorbeeld voor terrasverwarming) en zeker wil weten dat jouw stekkerdoos lang meegaat, wordt aangeraden om voor in de tuin een outdoor stekkerdoos aan te schaffen.