JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Statieven

Professionele foto's maken met statieven & toebehoren van Conrad

Wie professionele foto's wil schieten, dient de juiste accessoires te gebruiken bij het maken van de foto's. Een veelgebruikte accessoire onder zowel professionele als amateurfotografen, is een statief. Meer over het gebruik van een statief en het aanschaffen van een statief met juiste toebehoren, lees je in onderstaande tekst.

Waarom een statief gebruiken?

Als je een foto maakt, kan deze foto om allerlei redenen mislukken of niet zo uitvallen zoals je dit gewenst had. De meest voorkomende reden waarom foto's mislukken, is omdat er beweging heeft plaatsgevonden bij het maken van de foto. Om te voorkomen dat een foto mislukt door een trillende beweging of een andere vorm van beweging bij het schieten van de foto, kun je jouw camera op een statief plaatsen. Door jouw camera op een statief te zetten, blijft deze namelijk altijd recht staan en kan er geen onverwachte beweging plaatsvinden bij het maken van de foto. Kortom: het gebruiken van een statief zorgt ervoor dat de foto beter lukt, wat het niet zo vreemd maakt dat veel fotografen graag gebruik maken van statieven & toebehoren.

Statieven: ook voor het creëren van de perfecte video

Statieven kunnen niet alleen gebruikt worden om de perfecte foto te maken, maar ook zeker om de perfecte video op te nemen. Zo zorgt een videostatief er net zoals een fotostatief voor dat de camera tijdens de actie niet beweegt, zodat er geen trillende beelden op film staan. Moet jij regelmatig filmen voor je werk of maak je video's in je vrije tijd als hobby? Dan kun je jouw projecten naar een hoger niveau brengen door gebruik te maken van de videostatieven van Conrad.

Statieven en toebehoren aanschaffen bij Conrad

Conrad heeft diverse accessoires in het aanbod voor zowel de professionele fotograaf als de amateurfotograaf, waaronder statieven & toebehoren. Heb je statieven & toebehoren nodig, dan vind je in het aanbod van Conrad de volgende productcategorieën met tientallen producten onder zich:

Of je nu een statief wil aanschaffen of slechts een opzetstuk of onderdeel voor jouw bestaande foto- of videostatief nodig hebt: je kunt jouw accessoires bij Conrad aanschaffen voor de beste foto's en video's.

Naar boven