JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Snoergebonden telefoons

Stralingsvrij bellen bij Conrad met snoergebonden telefoons

Als je stralingsvrij wilt bellen kun je bij Conrad snoergebonden telefoons kopen. Draadloze (DECT) telefoons zenden continu hoogfrequente straling uit om de handset te verbinden met het basisstation. Sommige mensen hebben daar last van of denken dat de straling schadelijk is voor de gezondheid. Voor hen zijn er moderne snoergebonden telefoons te koop.

Drie categorieën

Zoek je bij Conrad snoergebonden telefoons, dan kun je kiezen uit drie categorieën:

  • Bedrade analoge telefoons, die je aansluit op een traditionele telefoonaansluiting.
  • ISDN-telefoons, die op internet worden aangesloten.
  • Seniorentelefoons met speciale eigenschappen, speciaal voor ouderen.

Allemaal hebben ze als voordeel dat ze niet de hoogfrequente straling uitzenden die draadloze telefoons wel produceren. Daarnaast hebben ze hun eigen specifieke eigenschappen. Snoergebonden telefoons kun je zowel thuis als op kantoor gebruiken.

Bedrade analoge telefoons

De analoge telefoons worden aangesloten op een traditionele telefooncentrale. Ze zijn verder van alle gemakken voorzien. Nummermelding, telefoonboek, handsfree bellen, het kan allemaal gewoon met een analoge bedrade telefoon. Er is ook een replica van een aloude bakelieten telefoon te koop. Moderne technologie in een nostalgisch jasje, ideaal voor het klassieke interieur.

ISDN-telefoons

Telefoneren via de kabel kan ook met een bedrade telefoon. Deze is voorzien van handige features als functietoetsen, LED-display en een hoofdtelefoonaansluiting. Heeft de ISDN-telefoon een extra (draadloze DECT) handset, dan levert die natuurlijk wel straling op.

Seniorentelefoons

Er zijn speciale seniorentelefoons met eigenschappen die het voor hen eenvoudiger maken om het toestel te bedienen:

  • Grote toetsen, voor mensen met een wat minder gezichtsvermogen.
  • Een luid instelbaar belvolume, omdat het gehoor nou eenmaal afneemt als je ouder wordt. De hoorn van deze toestellen is ook geschikt voor gebruikers van hoortoestellen.
  • Een eenvoudige bediening met alleen de noodzakelijke functies en niet te veel poespas.
  • Enkele modellen hebben een programmeerbare alarmknop. Met één druk op de knop waarschuw je dan een familielid of verzorgende. Deze telefoons helpen het voor ouderen mogelijk te maken om langer zelfstandig te blijven wonen.

Bekijk dus bij Conrad de snoergebonden telefoons die bij jou passen en kies er de meest geschikte uit. Gezien de uitgebreide keuze moet dat lukken.

Naar boven