JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Siemens PLC's

Siemens PLC besturingen

De Siemens PLC’s kunnen je veel tijd en geld besparen bij het automatiseren van je bedrijfsprocessen. Zeker de Siemens LOGO! en Siemens SIMATIC-systemen zijn ongekend populair wat automation betreft en hebben hun sporen ruimschoots verdiend door een hoge mate van flexibiliteit, betrouwbaarheid en kosten-efficiency.

Verschil tussen Siemens SIMATIC en LOGO

Beide systemen zijn geschikt voor het automatiseren van processen, maar functioneren op een heel ander niveau. Waar Siemens SIMATIC geschikt is voor het automatiseren van (grotere) complexe zaken binnen de industrie, bewijst het LOGO! systeem vooral zijn nut bij kleinschalige automatisering (micro automation). Een LOGO! kan hierbij zelfs gebruikt worden voor toepassingen in en rond je woning. Denk hierbij aan het besturen van verlichting en zonwering.

Siemens PLC’s in het onderwijs

De Siemens PLC-besturingen spelen niet alleen een grote rol binnen de industrie; ook gebruikers in het onderwijs weten massaal hun weg te vinden naar de automatiseringsproducten van Siemens. Een belangrijke reden hiervoor is het gebruiksgemak en het grote aantal toepassingen. Natuurlijk speelt ook de populariteit binnen de beroepsbevolking hier mee.

Siemens automatisering

Wij kunnen een breed assortiment leveren op het gebied van Siemens automation. Van enkele logic modules tot aan complete PLC-starterkits en natuurlijk ook de benodigde accessoires als handboeken, kabels en voedingen. Naast de hier genoemde automatiseringsproducten kan je ook bij ons terecht op het gebied van onder meer Siemens netvoedingen en motorbesturingen (denk bijvoorbeeld aan softstarters). Wat je toepassing ook is, de kans is groot dat je hiervoor de benodigde (Siemens) producten vindt in ons assortiment.

Naar boven