JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Seniorentelefoons

Seniorentelefoons nodig? Bestel jouw toestel bij Conrad

Een seniorentelefoon is een telefoon die speciaal ontwikkeld is voor ouderen, mensen met een beperking of mensen die niet goed met een standaard telefoon om kunnen gaan. Heb jij moeite met het gebruiken van een standaard telefoon of ken je iemand die hier moeite mee heeft? Wacht dan niet te lang, maar bestel een seniorentelefoon om het plegen van telefoontjes direct gemakkelijker te maken. 

Het assortiment van Conrad

Conrad biedt drie productcategorieën aan die onder de noemer 'seniorentelefoons' vallen, namelijk:

  • Telefoons voor senioren.
  • Telefoonmelders.
  • DECT seniorentelefoons.

Meer over deze beide productcategorieën en wat je met de producten onder de productcategorieën kan, lees je in onderstaande alinea's. 

Telefoons voor senioren

Seniorentelefoons werken in feite hetzelfde als standaard telefoons, maar zijn wel uitgerust met een iets afwijkend design. Hierdoor zijn de telefoons eenvoudiger te gebruiken dan standaard telefoons, onder andere omdat de telefoons voor senioren grotere toetsen en grotere letters hebben. Daarnaast heeft Conrad DECT-telefoons, welke draadloos zijn. Vind jij het lastig om met een standaard telefoon om te gaan, omdat de toetsen of de letters te klein zijn of ken je iemand die hier moeite mee heeft? Dan is het aanschaffen van een seniorentelefoon zeker een aanrader. 

Telefoonmelders

Telefoonmelders zijn apparaten die aangesloten worden op de standaard telefoon. Het doel van het aanschaffen van een telefoonmelder, is het versterken van het belsignaal van een standaard telefoon. Heb je een slecht gehoor of plaats je jouw telefoon in een rumoerige ruimte, dan kun je de telefoonmelder aanschaffen om het belsignaal van jouw standaard telefoon te versterken met zowel akoestische als optische signalen. Hierdoor mis je nooit meer een telefoontje, maar hoor en zie je het meteen als je gebeld wordt. Telefoonmelders zijn zeker handig voor slechthorenden en ouderen, maar ook voor mensen die in een rumoerige omgeving wonen of voor mensen die de telefoon in een rumoerige ruimte plaatsen (zoals een restaurant of een café). 

Conrad maakt communiceren gemakkelijker

Door seniorentelefoons en telefoonmelders van Conrad aan te schaffen, kun je eenvoudiger communiceren met mensen in je omgeving. Zo hoef je nooit meer een telefoontje links te laten liggen omdat je het toestel niet goed kan gebruiken en mis je nooit meer een telefoontje, maar kun je altijd en overal bellen. Heb jij ook moeite met communiceren met de telefoon? Blijf hier dan niet mee zitten, maar laat Conrad je helpen om bellen en gebeld worden gemakkelijker te maken.

Naar boven