JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.

Gereedschap voor je auto – Breng en houd ‘m in topconditie

Schrik jij ook elk jaar weer van de rekening na een APK-onderhoud of grote beurt? Voorkom dit door je auto zelf in topconditie te brengen én te houden. Dit laatste is erg belangrijk, onderschat dit niet! Veel mensen weten niet dat je veel van het onderhoud prima zelf kunt doen. Het uitlezen van auto-storingen doe je bijvoorbeeld met een OBD2-scanner en met een momentsleutel of slagmoersleutel en een krik vervang je gewoon zelf je banden. Doe zoveel mogelijk zelf en bespaar jaarlijks honderden euro’s!

Uiteraard hebben wij nog veel meer belangrijke gereedschap voor een goed onderhouden auto:

Onderhoud je auto goed, maar wees toch voorbereid bij pech onderweg

Hoe onderhoud je een auto dan? Bescherm bijvoorbeeld de accu door, jawel, een accubeschermer. Heeft je auto toch elke morgen moeite met starten? Met onze starthulpen en snelstartsystemen is dat verleden tijd. Zij geven je accu een boost, regenereren ‘m en houden ‘m in uitstekende conditie. Mocht je dit niet doen dan kun je onderweg stil komen te staan. Dit wil natuurlijk niemand, maar wees wel voorbereid, met bijvoorbeeld een sleepkabel, een startkabel of een complete autopechtas.

Zorg vol voldoende lucht in je banden met een luchtcompressor

Met onze compressors pomp je de banden van zowel je auto, fiets, motor, bus of zelfs vrachtwagen op. Je kunt filteren op allerlei criteria, zodat je de compressor vindt die bij jou past! We hebben modellen van onder andere Black & Decker, Goodyear, Brüder Mannesmann en Airman. Maar hoe weet je nu of je genoeg spanning op je banden hebt als je bijvoorbeeld op vakantie bent? Simpel, met een controlesysteem of tester voor de bandenspanning.

Vervang zelf de olie van je auto

Bespaar tijd en geld en vervang de oude olie van je auto gewoon zelf. Dit doe je door middel van een olie-afzuigpomp. Gewoon aansluiten op je accu en de olie wordt via een afvoerslang door de vulopening van de oliepeilstok weggepompt. Zo bescherm je de motor, voorkom je dat deze vastloopt en daarmee schade aan vitale onderdelen van je auto toebrengt. Dit scheelt weer een enorm prijzige reparatie.

Houd je auto ook in de winter in topconditie

Je auto heeft voor het vooral in de winter zwaar te verduren. De kou kan vervelende gevolgen hebben voor belangrijke onderdelen in je auto, zoals de startmotor. Het kan voorkomen dat je ’s morgens naar je werk wilt rijden en dat je auto niet start. Onze starthulpen bieden hierbij letterlijk een uitweg. Ook de bescherming van de carrosserie is in de wintermaanden belangrijk. Jij trekt toch ook een jas aan als je naar buiten gaat? Waarom moet je auto dan de hele nacht in zijn nakie buiten staan? Verzorg ‘m goed met een beschermhoes. Geschikt trouwens voor alle jaargetijden. Verder hebben we nog allerlei accessoires zie ervoor zorgen dat je auto goed door de winter komt.

Met auto-accessoires van Conrad.nl veilig en comfortabel op weg

Een auto is nooit compleet – er is bijna altijd wel iets dat nog aan de uitrusting moet worden toegevoegd. Of het nu gaat om de veiligheid, het comfort van het interieur of aangebouwde accessoires, je vindt bij Conrad beslist ook iets dat nog ontbreekt aan de perfecte uitrusting:

Veiligheid

Zorg dat u, uw familie en ook uw auto compleet veilig zijn. Van het kinderzitje via controlesystemen voor de bandenspanning tot en met videocamera's die u helpen om veilig achteruit te rijden, bij Conrad.nl kun je al deze accessoires online bestellen om er zeker van te zijn dat u altijd goed thuiskomt. Met onze alarmsystemen en afweersystemen voor knaagdieren hoeft u zich over de auto geen zorgen meer te maken.

Interieur en comfort

Maak het je nog gemakkelijker! Vooral tijdens lange ritten is het goed wanneer je het je gemakkelijk maakt. Met de juiste uitrusting voel je je ook in de auto thuis. Dat begint al bij de juiste bekleding en houdt bij airconditioning, handige elektrische apparaten en gemakkelijke armsteunen nog lang niet op. Ook een centrale vergrendeling of een parkeerhulp kan het leven soms aanzienlijk vereenvoudigen.

Overige auto-accessoires

Ook alle andere accessoires zoals fietsdragers, bagagedragers en imperiaals voor de volgende vakantie, zelfs een lier kun je bij Conrad.nl bestellen. Je kunt hierbij altijd vertrouwen op de geselecteerde kwaliteit – met auto-accessoires van Conrad gaat er op de snelweg zeker niets mis.

Duizenden tevreden klanten gingen u voor, kijk naar onze service en reviews.