JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Robotstofzuigers en wisrobots

Geen zin om te poetsen? Robotstofzuigers en -reinigers zijn de oplossing

Heb jij ook nooit zin om te stofzuigen of heb je het zo druk op je werk dat je eigenlijk geen tijd hebt om je huis goed te onderhouden? Dan hoef je niet langer een poetshulp te hebben om jouw huis schoon te maken, want door de robotstofzuigers en -reinigers van Conrad kun je jouw huis automatisch laten reinigen. Hoe dit werkt? Dat lees je op deze pagina. 

Het huis spik en span met hulp van een robot

Robotstofzuigers werken eigenlijk hetzelfde als gewone stofzuigers, maar deze stofzuigers hoef je niet zelf te bedienen. Dit komt omdat robotstofzuigers zich automatisch door een ruimte bewegen (bijvoorbeeld willekeurig of door middel van een digitale plattegrond van het huis), waarbij zij al het stof en alle viezigheden die ze tegenkomen opzuigen. Dit doen de robotstofzuigers door middel van de zuigmonden met borstels, die viezigheden naar de stofzuiger zuigen en de stoffen meteen opzuigen. Het resultaat: terwijl jij op de bank een filmpje zit te kijken, doet de robotstofzuiger zijn werk en wordt jouw gehele woning gereinigd. 

De robotstofzuigers en -reinigers van Conrad

Conrad heeft verschillende robotstofzuigers in het aanbod, die stuk voor stuk online aangeschaft kunnen worden. Zo vind je in het aanbod robotstofzuigers en -reinigers van Conrad de volgende productcategorieën, met ieder weer enkele producten:
- Robot Scooba toebehoren
- Robotstofzuigers.
- Stofzuigerrobot accessoires

Of je nu een complete robotstofzuiger nodig hebt of alleen toebehoren en/of accessoires nodig hebt voor jouw automatische stofzuiger: je kunt bij Conrad terecht om jouw noodzakelijke producten online te bestellen. 

Houd tijd over met de robotstofzuiger

Het aanschaffen van een automatische stofzuiger is een kleine investering, maar dit levert wel meteen veel op. Schaf je een automatische stofzuiger aan, dan heb je namelijk veel meer tijd over om leuke dingen te doen, je bezig te houden met je partner en de kinderen en werkzaamheden in en rondom huis te verrichten. En omdat je ook moet investeren in een gewone stofzuiger, is het doen van een investering in een automatische stofzuiger wellicht een betere oplossing. 

Gratis verzending vanaf 25 euro

Heb je jouw robotstofzuiger en/of accessoires gevonden en wil je deze online bestellen? Dan profiteer je van gratis verzendkosten als je voor 25 euro of meer bestelt bij Conrad. Hierdoor hoef je niets extra te betalen, maar ontvang je jouw aankoop gratis thuis.

Een vlekkeloos interieur met stofzuigers en reinigers van Conrad

Wil je een vlekkeloos interieur creëren in jouw woning of kantoorpand? Schaf dan een kwalitatief hoogwaardige stofzuiger of reiniger aan om jouw interieur van top tot teen schoon te maken. Conrad biedt diverse producten in het aanbod stofzuigen en reinigers, dus iedereen kan zijn of haar interieur nu volledig reinigen met de producten van Conrad.\

Conrad: een volledig aanbod

Omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft bij het aanschaffen van een stofzuiger of reiniger, biedt Conrad diverse producten aan in het aanbod met stofzuigen en reinigers. Deze producten vallen stuk voor stuk in andere prijsklassen, waardoor iedere klant met ieder mogelijk budget bij Conrad kan slagen. Enkele producten die je in het aanbod stofzuigen en reinigers vindt, zijn de volgende:
-         
Handstofzuigers
-          Nat- en droogzuigers
-          Robotstofzuigers en –reinigers
-          Standaard stofzuigers
-          Stoomreinigers
-          Accessoires voor stofzuigers en stoomreinigers, zoals stofzuigerzakken , stoomreiniger toebehoren en stofzuigeraccu's

Handstofzuigers

Handstofzuigers worden ook wel kruimeldieven genoemd. Dit zijn stofzuigers die je direct vasthoudt, zonder dat hier een lange buis of snoer tussen zit. De stofzuigers zijn draadloos te gebruiken, waardoor het eenvoudig is om stoffige plinten te reinigen, glasscherven van een gesneuveld wijnglas op te zuigen of kleine, stoffige hoekjes schoon te maken.

Nat- en droogzuigers

Nat- en droogzuigers zijn bij uitstek geschikt voor het verhelpen van problemen met water. Heb je bijvoorbeeld te maken gehad met een gesprongen leiding of heb je een lekkage gehad? Dan kun je de wateroverlast door deze gesprongen leiding of lekkage verhelpen door gebruik te maken van een nat- en droogzuiger van Conrad.

Robotstofzuigers en -reinigers

Robotstofzuigers en -reinigers zijn een nieuwe innovatie op het gebied van schoonmaken. Met deze stofzuigers en reinigers hoef je zelf namelijk het werk niet meer te verrichten, maar wacht je simpelweg vanuit jouw luie stoel tot de robotstofzuiger of -reiniger jouw woning heeft schoongemaakt. Heb je geen tijd of zin om zelf schoon te maken? Dan is dit product zeker iets voor jou.

Standaard stofzuigers

Uiteraard heeft Conrad ook diverse standaard stofzuigers in het aanbod. Bij het aanschaffen van deze stofzuigers heb je de keuze uit diverse merken, diverse uitvoeringen en diverse prijzen.

Stoomreinigers

Heb je een parketvloer of een tegelvloer en wil je deze graag eens goed reinigen? Maak dan gebruik van een stoomreiniger van Conrad, want met deze reiniger kun je jouw vervuilde vloer in enkele seconden helemaal schoonmaken.

Naar boven