JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Rekenmachines

Eenvoudig rekenen met de rekenmachines en kassa's van Conrad

Moet je regelmatig complexe berekeningen maken en kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Bekijk dan het aanbod rekenmachines en kassa's van Conrad en kies een rekenhulp voor het uitrekenen van jouw complexe berekeningen. De producten in het aanbod van Conrad zijn zowel geschikt voor particulier gebruik als voor zakelijk gebruik, dus iedereen kan hulpmiddelen aanschaffen om de juiste berekeningen te maken.

De rekenmachines van Conrad

Als je regelmatig berekeningen moet maken, bijvoorbeeld in het kader van jouw opleiding of werkzaamheden als werknemer, kan het prettig zijn om een rekenhulp aan te schaffen om je te helpen bij het uitvoeren van deze berekeningen. Zeker als het om complexe berekeningen gaat, zoals berekeningen met meerdere factoren of stappen of berekeningen met veel verschillende getallen. Het is dan verstandig om een rekenmachine te gebruiken om de uitkomst van de berekening betrouwbaar te maken. De rekenmachines die je bij Conrad kunt aanschaffen om betrouwbare berekeningen te maken, zijn de volgende:

  • Grafische rekenmachines, voor het uitrekenen van complexe rekensommen met bijvoorbeeld grafieken. 
  • Standaard rekenmachines, voor het uitrekenen van standaard rekensommen met plus, min, keer en delen door. 
  • Schoolrekenmachines, voor het gebruik van een rekenmachine in onderwijsinstellingen voor het primair of voortgezet onderwijs.
  • Zakrekenmachines, oftewel rekenmachines in compact formaat met vele mogelijkheden en functies.

Of je nu een grafische rekenmachine nodig hebt, een standaard rekenmachine moet gebruiken op je werk, een schoolrekenmachine aan wil schaffen voor jouw kind(eren) of een zakrekenmachine wil gebruiken: Conrad heeft tientallen verschillende rekenmachines in het aanbod.

Kassa's voor zakelijke klanten van Conrad

Conrad bedient niet alleen de Nederlandse consument, maar ook zeker de zakelijke markt van ons land. Zo kun je bij Conrad niet alleen terecht voor het aanschaffen van rekenmachines, maar ook voor het aanschaffen van professionele kassa's en kassabenodigdheden. Deze producten kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden in een winkel, maar ook in een professionele werkplaats, bij een evenement of in een horecagelegenheid. En omdat je in het aanbod van Conrad zowel kassasystemen vindt als kassarollen voor deze systemen, kun je bij deze online aanbieder alles bestellen wat je nodig hebt om de kassa van jouw onderneming te laten draaien.

Profiteer van twee jaar garantie bij Conrad

Net zoals bij alle andere producten in het aanbod van Conrad, heb je ook op de rekenmachines en kassa's recht op twee jaar garantie na het doen van een aankoop.

Naar boven