JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Reiniging & afvalverwerking

Creëer een schone werkplaats: producten voor reiniging, afvalverwerking

Wie geweldige projecten wil realiseren in zijn of haar werkplaats, moet niet alleen investeren in de beste gereedschappen en de beste materialen om projecten met succes af te kunnen ronden. Een werkplaats waar geweldige projecten gerealiseerd kunnen worden is namelijk niet alleen compleet met diverse gereedschappen, materialen en hulpmiddelen, maar ook met de juiste hulpmiddelen voor reiniging, afvalverwerking. Wil jij ook jouw werkplaats zo schoon mogelijk houden, zodat je alle ruimte hebt om jouw projecten tot leven te brengen? Bekijk dan het aanbod met producten voor reiniging, afvalverwerking van Conrad en jouw werkplaats zal nooit meer een rommeltje worden.

Afvalemmers, afvalbakken en afvalsystemen

Wie echt werk wil verzetten in zijn of haar werkplaats, moet ervoor zorgen dat de werkplaats te allen tijde schoon en netjes is. Een werktafel vol afval, een vloer die vol ligt met allerlei gebruikte materialen en een gereedschapskast die onbruikbaar is geworden door de rommel, zorgen er namelijk voor dat jij jouw geliefde projecten niet meer op het gewenste tempo en op de gewenste manier af kan ronden. Om ervoor te zorgen dat jouw werkplaats altijd goed opgeruimd is, is het belangrijk om afvalemmers, afvalbakken en afvalsystemen in huis te halen. De producten voor reiniging en afvalverwerking die je in het aanbod van Conrad kunt vinden, zijn de volgende:

  • Afvalscheidingssystemen en uitbreidingen voor deze systemen. 
  • Afvalzakken.
  • Afvalzakhouders.
  • Asbakken.
  • Papierbakken.

Ligt jouw werkplaats bijvoorbeeld vol oud papier, gebruikte materialen en andere troep? Schaf dan één van bovenstaande producten aan om jouw werkplaats direct op te ruimen.

Conrad: ook voor poets- en stofdoeken

Naast diverse afvalemmers, afvalbakken en afvalsystemen, kun je bij Conrad tevens terecht voor producten zoals poetsdoeken en stofdoeken. Is jouw werkplaats nog nooit gepoetst en heb je behoefte aan een grote schoonmaak? Of werk je regelmatig met vettige, plakkerige, vieze of zelfs gevaarlijke substanties in jouw werkplaats? Dan kun je gebruik maken van de poets- en stofdoeken van Conrad om jouw werkplaats te allen tijde schoon te houden. Dit is overigens niet alleen prettiger bij het werken in de werkplaats, maar ook veiliger. Heb je bijvoorbeeld een vettige substantie op de vloer geknoeid en laat je deze substantie liggen door een gebrek aan poetsdoeken, dan kun je over deze substantie uitglijden en jezelf op deze manier flink verwonden. Wil je dit voorkomen? Laat Conrad je dan helpen een schone werkplaats te creëren.