JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

RC trucks

R/C-trucks voor de echte liefhebbers

Radiografisch bestuurbare autootjes: wie is er niet mee opgegroeid? Als speelgoed zijn deze wagens geliefd bij iedere jongen onder de twaalf jaar. Dat houdt echter niet in dat je geen gebruik ervan kunt maken wanneer je deze leeftijd bent gepasseerd - in tegendeel. Op vele zolderkamers en in diverse schuren vind je nog steeds modelvoertuigen: radiografische modelbouw is van alle tijden.

De modelbouw

Binnen de wereld van de technische modelbouw onderscheiden we twee vormen die bekend staan als de meest gebruikelijke varianten: de statische modelbouw én de radiografische modelbouw. Het laatstgenoemde komt het meeste voor bij hobbyisten.

Onder de radiografische modelbouw vallen alle radiografisch bestuurbare voertuigen - ook wel R/C-voertuigen genoemd. Realisme is hierbij niet heel belangrijk: het gaat voornamelijk om het plezier tijdens het maken én het gebruik van zo'n voertuig.

Statische modelbouw is een meer professioneel vakgebied waarbij realisme wél belangrijk is. Het gaat hier om het maken van waarheidsgetrouwe replica's, ware het niet dat het in veel gevallen gaat om miniatuurversies.

Zo valt het maken van maquettes ter voorbereiding op de ontwikkeling van een nieuwe woonwijk onder de noemer statische modelbouw - en niet alleen dat. Ook het nabootsen van verschillende gebouwen, voertuigen en monumenten wordt onderverdeeld in deze bijzondere, technische richting.

R/C-trucks

We noemden het hierboven al: er bestaan veel verschillende uitvoeringen van R/C-voertuigen, zoals de auto, de boot en zelfs het vliegtuig. Een bestuurbaar voertuig dat je minder vaak tegenkomt is de truck, erg geliefd bij verzamelaars en liefhebbers van vrachtwagens.

Op Conrad.nl vind je een groot aanbod radiografisch bestuurbare wagens, allen gebaseerd op de daadwerkelijke uitvoeringen. Ze beschikken over miniatuurwagens van onder meer Mercedes Benz, Freightliner en Scania.

Wat biedt Conrad.nl mij?

Conrad biedt producten in de volgende categorieën:

Geweldig, wat kan ik doen?

Ben je geïnteresseerd in een van de R/C-trucks van Conrad? Of heb je al zo'n truck en zoek je losse onderdelen en accessoires? Twijfel niet en haal de producten van jouw keuze vandaag nog in huis via www.Conrad.nl. Ervaar het gemak dat digitaal shoppen heet en profiteer optimaal van de scherpe prijzen, aantrekkelijke aanbiedingen en gunstige servicevoorwaarden.
 

Naar boven