JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Parkeerhulp en achteruitrijcamera

Gemakkelijk parkeren met de parkeersystemen en achteruitrijcamera's van Conrad

Hoewel we het bijna iedere dag moeten doen, is het voor veel mensen nog steeds geen eitje om de auto veilig in een parkeervak te krijgen. Als er veel ruimte op de parkeerplaats is, is het natuurlijk niet lastig om de auto zonder enige moeite te parkeren. Echter, als er weinig ruimte is op de parkeerplaats, het zicht slecht is door bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden en het druk is op de parkeerplaats met andere auto's en voetgangers, is het niet meer zo eenvoudig om de auto zonder enige moeite te parkeren. Wil je voorkomen dat je te maken krijgt met schade aan jouw auto, een andere auto of iets of iemand in de omgeving omdat je niet voldoende zicht hebt bij het parkeren? Schaf dan één van de parkeersystemen en achteruitrijcamera's van Conrad aan. 

Van volledige parkeersystemen tot losse achteruitrijcamera's

In het aanbod van Conrad vind je een groot assortiment aan parkeersystemen en camera's voor de auto om het parkeren eenvoudiger te maken. Enkele producten die je bij Conrad aan kunt schaffen, zijn de volgende:
- Volledige parkeersystemen in de vorm van achteruitrijcamera sets.
- Monitoren voor in de auto, waarop je precies kunt zien wat er achter jouw auto gebeurt. 
- Parkeersensoren voor in de auto, die gaan piepen als er iets in de buurt van de achterkant van jouw auto komt.
- Achteruitrijcamera's, ofwel speciale camera's die je kunt koppelen aan de monitor in je auto om precies te zien wat er achter jouw auto gebeurt. 

Wil je voorkomen dat je schade maakt bij het parkeren van jouw auto en wil je het parkeren van jouw voertuig zo gemakkelijk mogelijk maken voor jezelf? Schaf dan één van deze producten aan om het parkeren van jouw auto eenvoudiger te maken en het verkeer in Nederland een beetje veiliger te maken.

Profiteer van twee jaar garantie

Heb je parkeersystemen en achteruitrijcamera's aangeschaft van Conrad en hier geld in geïnvesteerd, dan wil je natuurlijk wel dat je zo lang mogelijk gebruik kan maken van deze systemen. Gelukkig kun je bij Conrad profiteren van twee jaar garantie op al jouw aankopen, dus ook jouw parkeersysteem of achteruitrijcamera. Bestel je een product bij Conrad, dan weet je dus zeker dat je in ieder geval twee jaar plezier kan hebben van jouw aankoop en dus twee jaar zonder enige moeite kan parkeren met de auto.