JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Reviews

Een productbeoordeling kost maar enkele minuten van uw tijd en u helpt er andere klanten mee. Daarom moedigen we al onze klanten aan om hun ervaringen met het gekochte product te delen. Elke feedback is welkom.

1. Ga naar uw artikel op onze website

Enkele weken na uw aankoop ontvangt u van ons een e-mail met de uitnodiging om een review te schrijven. Laat u liever op een ander moment een review achter, dan kunt u altijd direct naar uw product op onze website gaan.

2. Klik op ‘schrijf een review’

In de e-mail of op onze website klikt u op de tekst ‘schrijf een review’ om een nieuwe productbeoordeling te kunnen schrijven.

3. Beoordeel het product d.m.v. sterren

U beoordeelt het door u gekochte product op basis van sterren, waarbij 1 slecht is en 5 uitstekend is.

4. Beschrijf uw ervaring met het product

Daarna kunt u (kort) uw ervaringen met het product beschrijven. Hoe heeft u het product ervaren? Dit kan in minimaal 50 tekens dus neemt maar een paar minuten in beslag.

5. Voeg eventueel andere producten, foto’s of video’s toe

Als laatste heeft u de mogelijkheid om andere producten toe te voegen die samen met het hoofd-product gebruikt/gekocht zijn. Zo kunt u meerdere producten tegelijk beoordelen. Ook kunt u foto’s of video’s over het gebruik van het product toevoegen. Dit alles is optioneel, dus het mag maar hoeft niet!

+

Beoordelingsrichtlijnen

Conrad waardeert uw feedback! Hieronder vindt u de richtlijnen en voorwaarden waaraan uw review moet voldoen:

 • Gebruik het product voordat u het beoordeelt en schrijf over uw persoonlijke ervaringen met het gebruik ervan
 • Geef details over waarom het product u wel of niet bevalt
 • Alle ingezonden beoordelingen zijn onderworpen aan de in onze Gebruiksvoorwaarden Waarderingscijfers en Reviews.

Voorwaarden:

 • Reviews mogen geen aanstootgevende of discriminerende taal bevatten.
 • Reviews mogen geen reclame, 'spam' of verwijzing naar andere producten, bedrijven, aanbiedingen of websites bevatten.
 • Reviews mogen geen e-mailadressen, URL's, telefoonnummers, straatadressen of andere vormen van contactinformatie bevatten.
 • Reviews mogen geen kritische of hatelijke opmerkingen over andere reviews en/of reviewers bevatten.
 • Reviews mogen andermans persoonlijke veiligheid of eigendommen niet kwetsen, misbruiken of bedreigen.

Conrad behoudt zich het recht voor om een review te weigeren of te verwijderen wanneer deze niet overeenkomt met deze richtlijnen of de Gebruiksvoorwaarden Waarderingscijfers en Reviews.

Reviews zijn niet bedoeld voor vragen of opmerkingen over uw bestelling, service of het winkelen bij Conrad.nl. Neem in deze gevallen contact met ons op.

+

Algemene voorwaarden

Uw uitingen met betrekking tot de door Conrad aangeboden dienst Waarderingscijfers en Reviews van klanten is onderworpen aan deze Gebruikersvoorwaarden. In geval van tegenstrijdigheid tussen het Privacybeleid van Conrad en deze Gebruikersvoorwaarden hebben deze Gebruikersvoorwaarden voorrang voor wat betreft de Waarderingscijfers en Reviews van klanten.

Wanneer u content naar Conrad zendt, verklaart u dat:

 • u de oorspronkelijke auteur en eigenaar van de intellectuele eigendomsrechten daarvan bent;
 • u vrijwillig afstand doet van alle "morele rechten" die u op deze content hebt;
 • alle content die u hebt geplaatst berust op werkelijke ervaringen;
 • u minstens 16 jaar oud bent;
 • gebruik van de door u geleverde content geen inbreuk maakt op deze Gebruikersvoorwaarden en geen schade aan personen of entiteiten zal of kan toebrengen.

Het is niet toegestaan om content in te sturen:

 • waarvan u weet dat deze onwaar, onjuist of misleidend is;
 • die inbreuk maakt op het auteursrecht, octrooi, handelsmerk, handelsgeheim of andere eigendomsrechten van derden of publiciteits- of privacyrechten;
 • die in strijd is met een wet, statuut, verordening of reglement (met inbegrip van, maar niet beperkt tot, die met betrekking tot exportregeling, bescherming van consumenten, oneerlijke concurrentie, anti-discriminatie of misleidende reclame);
 • die lasterlijk, beledigend, hatelijk, bevooroordeeld op basis van ras of godsdienst of aanstootgevend, onwettig bedreigend of onwettig intimiderend zijn voor personen, vennootschappen of bedrijven;
 • waarvoor u van derden betaling of een vergoeding hebt ontvangen;
 • die informatie bevat met betrekking tot andere websites, adressen, e-mailadressen, contactinformatie of telefoonnummers; of
 • die computervirussen, wormen of andere mogelijk schadelijke computerprogramma's of bestanden bevat.

U gaat ermee akkoord om Conrad (en haar functionarissen, directieleden, agenten, dochterondernemingen, joint ventures, werknemers en externe serviceproviders) te vrijwaren van alle claims, eisen en schade (werkelijke en gevolgschade) van iedere soort en aard, bekend en onbekend, met inbegrip van redelijke advocatenkosten, die voortkomen uit niet-nakoming van uw hierboven uiteengezette beweringen en garanties, of uw overtreding van een wet of de rechten van derden.

Voor alle content die u inzendt, geeft u Conrad een blijvend, onherroepelijk, overdraagbaar recht waarop geen royalty rust en vergunning om deze content te gebruiken, kopiëren, wijzigen, geheel te verwijderen, adapteren, uitgeven, vertalen, er afgeleide werken van te maken en/of deze content te verkopen en/of distribueren en/of deze content in iedere vorm, ieder medium of iedere technologie overal ter wereld op te nemen zonder vergoeding aan u.

Alle content die u inzendt kan naar eigen goeddunken van Conrad worden gebruikt. Conrad behoudt zich het recht voor om content op de website van Conrad waarvan Conrad naar eigen oordeel meent dat deze in strijd is met de richtlijnen voor content of een andere bepaling van deze Gebruikersvoorwaarden, niet te plaatsen of achteraf te verwijderen. Conrad garandeert niet dat u via Conrad de mogelijkheid hebt om door u ingezonden content te bewerken of te verwijderen.

Waarderingscijfers en geschreven opmerkingen worden gewoonlijk binnen twee tot vier werkdagen gepost. Conrad behoudt zich echter het recht voor om een inzending om welke reden dan ook te verwijderen of te weigeren te plaatsen. U erkent dat u verantwoordelijk bent voor de inhoud van uw inzending. Niets van de content die u inzendt is onderworpen aan vertrouwelijkheidsverplichting vanwege Conrad, haar agenten, dochterondernemingen, filialen, partners of externe serviceproviders en hun respectieve directieleden, functionarissen en werknemers.

Wanneer u uw e-mailadres opgeeft in verband met uw waarderingscijfer en beoordeling, gaat u ermee akkoord dat Conrad en haar externe serviceproviders uw e-mailadres kunnen gebruiken om contact met u op te nemen voor servicegerelateerde of administratieve doeleinden.

Naar boven