JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Opbergsystemen

Multimedia van Conrad: opbergsystemen

Wie een grote verzameling CD's, cassettes of DVD's heeft en deze op de juiste manier wil opbergen en onderhouden, kan bij Conrad terecht voor het aanschaffen van opbergsystemen in het aanbod multimedia. Meer over de opbergsystemen die je bij Conrad kan kopen, lees je in onderstaande tekst. 

Het aanbod van Conrad

Conrad staat bekend om het grote aanbod van de webwinkel en dit is niet voor niets. Zo heeft Conrad een ruim assortiment, waaronder tientallen producten onder de noemer opbergsystemen. Deze producten worden onderverdeeld in diverse productcategorieën, waaronder:
- Producten voor het onderhouden van audio en video
- Cassettes
- Vakboeken over multimedia
- Archiefsystemen voor videobanden

Meer over de producten die je vindt onder iedere productcategorie, lees je in onderstaande alinea's. 

Producten voor het onderhouden van audio en video

Wie goed met zijn of haar verzameling audio en video om wil gaan, dient deze verzameling goed te onderhouden. Producten die je nodig hebt om jouw verzameling audio en video goed te onderhouden, kun je aanschaffen bij Conrad. Zo kun je bij Conrad terecht voor reinigingscassettes en -cd's, reinigingsdoekjes en producten voor het repareren van defecte of beschadigde cd's. 

Cassettes

Hoewel cassettes minder populair zijn door de opkomst van cd's, wil dit niet zeggen dat je geen cassettes meer kunt vinden in het aanbod van Conrad. Zo vind je in het grote assortiment van Conrad niet alleen muziekcassettes, maar ook VHS banden. Maak jij gebruik van cassettes? Dan kun je deze aanschaffen bij Conrad en jouw aankopen thuis laten bezorgen.

Multimedia vakboeken

Wil je meer weten over multimedia, dan kun je bij Conrad de vakboeken aanschaffen die jij nodig hebt om je kennis te vergroten. Niet alleen interessant voor mensen met een multimedia achtergrond of opleiding, maar ook zeker voor mensen die simpelweg geïnteresseerd zijn in multimedia en hier meer over willen weten. 

Videoband archiefsystemen

Heb je ontzettend veel videobanden in huis en ben je op zoek naar een systeem om deze videobanden op een goede en logische manier te ordenen? Schaf dan het videoband archiefsysteem van Conrad aan, want met dit systeem weet je altijd precies waar je welke videoband kunt vinden en raak je nooit meer iets kwijt. Zeker als je met videobanden werkt of videobanden verzamelt, is het archiefsysteem voor videobanden van Conrad interessant voor jou.