Meest gekocht

    Meest gekocht

    Best beoordeelde producten

    Best beoordeelde producten

    Advies

    Ongediertebestrijdingsproducten koopt u bij Conrad

    Heeft u last van ongedierte waar u zo snel mogelijk vanaf wilt? Dan heeft Conrad voor u de juiste producten om het ongedierte uit uw huis te verjagen. In onderstaande tekst leest u meer over de producten die Conrad verkoopt met betrekking tot dieren.

    Verschillende categorieën dieren producten van Conrad

    De dieren producten die Conrad verkoopt, zijn onder te verdelen in de volgende categorieën:

    Dierenverjagers

    Onder de dierenverjagers van Conrad vallen verschillende producten die uw woning, tuin of directe omgeving diervrij kunnen maken. Of u nu buurtkatten of de hond van de buren wilt weren uit uw tuin of een product zoekt om snel en effectief van ongedierte af te komen: u vindt deze producten bij de dierenverjagers van Conrad.

    Insectenverdelgers

    Onder de productcategorie insectenverdelgers vallen verschillende producten die ontwikkeld zijn om insecten te bestrijden. Deze producten zijn niet alleen handig in de zomermaanden vol insecten, maar ook in de wintermaanden als er wat minder insecten zijn. Enkele producten die u in deze categorie kunt vinden, zijn elektrische vliegenmeppers, insectenvallen en insectenverdelgers met TL-lamp.

    Insectenverdelgers toebehoren

    In deze productcategorie van de webshop vindt u alles wat u nodig heeft om de insectenverdelgers die hierboven worden beschreven, goed te laten werken. Ook als u uw insectenverdelger al langer hebt, kunt u deze blijven gebruiken door regelmatig insectenverdelgers toebehoren aan te schaffen. Voorbeelden van dit soort producten zijn producten als vervangend aas (bijvoorbeeld voor een muizenval) of een reservelamp, bijvoorbeeld voor insectenverdelgers met TL-lamp.