JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Ongediertebestrijding

De dieren producten van Conrad

Heb je een huisdier die je op de juiste manier wil opvoeden of heb je last van ongedierte waar je zo snel mogelijk vanaf wil? Dan heeft Conrad voor jou de juiste producten om je huisdier op te voeden of het ongedierte uit je huis te verjagen. In onderstaande tekst lees je meer over de producten die Conrad verkoopt met betrekking tot dieren.

Verschillende categorieën dieren producten van Conrad

De dieren producten die Conrad verkoopt, zijn onder te verdelen in de volgende categorieën:

Dierenverjagers

Onder de dierenverjagers van Conrad vallen verschillende producten die jouw woning, tuin of directe omgeving diervrij kunnen maken. Of je nu katten of honden wil weren van je huis of een product zoekt om snel en effectief van ongedierte af te komen: je vindt deze producten bij de dierenverjagers van Conrad.

Producten voor huisdieropvoeding

Met producten voor huisdieropvoeding worden producten bedoeld die het voor jou gemakkelijker maken om je huisdier op te voeden. Zo vind je in het aanbod producten voor huisdieropvoeding onder andere een kattensensor, die katten weghoudt van kostbare banken, stoelen, gordijnen en zelfs giftige planten. Op deze manier krijg je ondersteuning bij het opvoeden van je kat en hoef je je geen zorgen te maken dat je kat je meubels kapot maakt of van een giftige plant eet. Daarnaast vind je in het aanbod van producten voor huisdieropvoeding ook producten die ervoor zorgen dat je hond minder blaft en het blaffen zelfs helemaal afleert. Hoewel dit moeilijk is om de hond zelf te leren zonder hulpmiddelen, is het met een product van Conrad een eitje.

Insectenverdelgers

Onder de productcategorie insectenverdelgers vallen verschillende producten die ontwikkeld zijn om insecten te bestrijden. Deze producten zijn niet alleen handig in de zomermaanden vol insecten, maar ook in de wintermaanden als er wat minder insecten zijn. Enkele producten die je in deze categorie kunt vinden, zijn elektrische vliegenmeppers, insectenvallen en insectenverdelgers met TL-lamp.

Insectenverdelgers toebehoren

In deze productcategorie van de webshop vind je alles wat je nodig hebt om de insectenverdelgers die hierboven worden beschreven, goed te laten werken. Ook als je jouw insectenverdelger al langer hebt, kun je deze blijven gebruiken door regelmatig insectenverdelgers toebehoren aan te schaffen. Voorbeelden van dit soort producten zijn producten als vervangend aas (bijvoorbeeld voor een muizenval) of een reservelamp, bijvoorbeeld voor insectenverdelgers met TL-lamp. 

Naar boven