bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Onderdelen Reely Carbon serie koopt u bij Conrad 

De Reely Carbon serie is ongemeen populair en dat heeft natuurlijk alles te maken met de krachtige benzinemotoren, het levensecht geluid en de stoere uitstraling van deze RC-wagens. U kunt deze RC-wagens aanschaffen bij Conrad, maar daarnaast bieden wij reserveonderdelen en tuningonderdelen aan.

Wat is de Reely Carbon serie?

De Reely Carbon serie bestaat uit radiografisch bestuurde modelbouwwagens waarvan de functies op afstand kunnen worden bestuurd. Het zijn levensechte wagens die voorzien zijn van een krachtige motor en die zich erg realistisch gedragen, zowel wat het geluid betreft als de eigenschappen. Deze RC-wagens zijn verkrijgbaar als afgewerkt model, maar u kunt ze ook helemaal zelf bouwen. Daarnaast kunt u bestaande wagens aanpassen of upgraden. In deze categorie onderdelen Reely Carbon serie vindt u dan ook alle onderdelen die u hiervoor nodig heeft.

Onderdelen Reely Carbon serie kopen bij Conrad

In de categorie onderdelen Reely Carbon serie vindt een uitgebreid aantal reserveonderdelen voor uw Reely Carbon-wagen terug. Denk daarbij niet alleen aan de body van uw Reely Carbon-wagen of uitlaatdemperafdichtingen en koppelingsschoenen, want ook stuurstangen, carburateurs en tandwielen vindt u stuk voor stuk terug in de categorie onderdelen Reely Carbon serie. Het gaat hierbij telkens om originele onderdelen van Reely, waarbij het montagemateriaal apart verkrijgbaar is. Op de desbetreffende productpagina's vindt u steeds terug voor welke modellen deze onderdelen geschikt zijn.

Onderdelen Reely Carbon serie voor tuning

Naast ons ruim aantal reserveonderdelen vindt u hier tuningonderdelen voor uw Reely Carbon-wagen terug. Zij helpen om de prestaties, de look en de feel van uw RC-wagen op punt te krijgen. Het gaat onder andere om de

fuseebevestiging, CVD-stofhoezen, de bougieafscherming en aluminium schokdempervorken. Ook een tuningdifferentieel voor uw RC-wagen vindt u terug in de categorie onderdelen Reely Carbon serie. Vooral de ombouwset voor vierwielaandrijving is daarbij een echte aanrader. U gebruikt deze ombouwset om uw 2WD-Breaker II of 2WD-Carbon Fighter II om te bouwen naar vierwielaandrijving waardoor het geen moeite meer heeft met allerhande obstakels. De ombouwset bestaat onder andere uit een differentieel en CVD-cardanassen. Met deze ombouwset bouwt u uw Carbon Fighter in elf eenvoudige stappen om. Twijfelt u aan de moeilijkheidsgraad? Dan bekijkt u natuurlijk vooraf even de montagehandleiding die u steeds op de productpagina aantreft. Eventueel kunt u ook altijd eerst even experimenteren met onze RC-auto's voor beginners.

Onderdelen Reely Carbon serie en meer

Reely heeft natuurlijk veel meer te bieden dan haar Reely Carbon serie. Bij Conrad vindt u dan ook alle onderdelen van Reely terug, zowel reserveonderdelen als tuningonderdelen. U bent hier met andere woorden aan het juiste adres voor onderdelen voor de Reely Core serie of voor onderdelen voor de Reely 1:10 Monstertruck New 1 of Bad 1. Daarnaast vindt u in onze webwinkel onderdelen voor de bestuurbare modelbouwwagens van andere producenten als HPI racing, Absima Team C of Traxxas. Bent u niet op zoek naar onderdelen voor RC-autotuning, maar eerder naar volwaardige RC-auto's of de radiografisch bestuurde wagens van DR!FT? Ook dan is Conrad uw ideale partner.