JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Netvoeding voor soldeerstation Digitaal 80 W Ersa i-CON 1 C +150 tot +450 °C

Ersa
Bestnr.: 588344 - 89
Fabrikantnummer: 0IC113A0C |  EAN: 4003008086089

Soldeerstation ERSA i-CON 1 C

Productspecificaties

Categorie
Netvoeding voor soldeerstation
Max. temperatuur
+450 °C
Min. temperatuur
+150 °C
Vermogen (max.)
80 W
Voedingsspanning
230 V/AC
Weergave
Digitaal

Downloads

Highlights & Details

  • Een innovatieve oplossing voor intelligent handsolderen
  • Interface voor het aansturen van de soldeerrookafzuiging EA 110 plus i (optioneel)

Beschrijving

Met de i-CON heeft ERSA een soldeerstation ontwikkeld dat voldoet aan de eisen voor wat betreft de hogere werktemperaturen en de steeds kleiner wordende procesvensters van loodvrije soldeerhandelingen. De stand-by functie van de intelligente i-CON 1 C stuurt de ERSA soldeerrookafzuiging EA 110 plus i aan. De filterunit wordt geactiveerd van zodra de soldeerbout van de i-CON 1 C opnieuw gebruikt wordt.

Innovatieve technologie - met volgende highlights:
Gebruiksvriendelijke "one-touch" bediening : Gebruiksvriendelijke software voor het soldeerstation met online-hulpfunctie en eenvoudige menunavigatie dankzij i-Op menukeuze. Groot multifunctioneel scherm.
Automatische stand-by sensor : Zodra de soldeerbout i-Tool in de houder wordt geplaatst, herkent de i-Tool dit en zakt de temperatuur na de vooraf ingestelde stand-bytijd tot de ingestelde stand-bytemperatuur.
Shut-down functie : Instelbare stand-by mode om energie te besparen en de levensduur van de verwarmingselementen en soldeerpunten te verlengen. De i-tool koelt af tot kamertemperatuur.
Energie-vermogensstanden : Er kunnen drie vermogensstanden worden geselecteerd die het verwarmingselement afhankelijk van de benodigde warmte regelen. Bij de hoogste instelling levert het systeem het maximale vermogen van 150 W, bij de laagste wordt het vermogen nauwkeurig geregeld en wordt ervoor gezorgd dat er geen te hoge temperatuur kan ontstaan.
Procesvenster: Toont de bediener een waarschuwing op het scherm wanneer de temperatuur buiten het ingestelde temperatuur-procesvenster komt.
Naar boven