JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

N voertuigen, figuren

De N voertuigen en figuren maken het modelspoor af

Breid jouw modelspoor uit met N voertuigen, figuren

Heb je een modelspoor en wil je dit modelspoor zo realistisch mogelijk maken? Laat dan niet alleen een modeltrein door jouw modelspoor rijden, maar vul jouw modelspoorplatform op met enkele voertuigen en figuren van Conrad. Als één van de grootste aanbieders van N voertuigen, figuren op het internet, kun je bij Conrad terecht voor verschillende voertuigen en figuren om jouw modelspoor op te vullen en zo realistisch mogelijk te maken. 

De voertuigen en figuren van Conrad

Kijk je op deze pagina naar het aanbod N voertuigen, figuren van Conrad, dan zie je verschillende productcategorieën die ieder enkele of zelfs tientallen producten bevatten. De productcategorieën waar je uit kunt kiezen bij het aanschaffen van voertuigen en figuren voor jouw modelspoor, zijn de volgende:
- N auto's
- N beschilderde figuren
- N landbouwmachines
- N straten en wegen
- N vrachtwagens en bussen

Meer over de diverse productcategorieën en de producten die onder deze categorieën vallen, lees je in onderstaande alinea's. 

N auto's

In de productcategorie N auto's vind je diverse miniatuurauto's die je kunt gebruiken om jouw modelbouwcreatie op te vullen. Heb je enkele wegen naast jouw modelspoor lopen, dan kun je deze wegen bijvoorbeeld opvullen met auto's om het geheel nog realistischer te maken. 

N beschilderde figuren

In de productcategorie met de naam N beschilderde figuren, vind je diverse beschilderde figuren die je in jouw modelbouwcreatie kunt zetten. Hierbij kun je denken aan standaard figuren, maar ook aan figuren op voertuigen (fietsen, brommers, scooters, et cetera) en figuren met een specifieke uitstraling, zoals toeristen met rugzakken en bergbeklimmers in vreemde houdingen. 

N landbouwmachines

Zoals de naam van deze productcategorie het al verklapt, vind je in deze productcategorie diverse landbouwmachines. Dit zijn landmachines zoals standaard tractors, maar ook landbouwmachines zoals bijvoorbeeld hooiladers en zelfs maaidorsers. 

N straten, wegen

In de productcategorie N straten, wegen van N voertuigen, figuren van Conrad, vind je diverse straten en wegen die je kunt gebruiken om van jouw modelbouwcreatie een geheel te maken. En heb je deze wegen en straten eenmaal aangelegd, dan kun je de miniatuurvoertuigen, figuren op voertuigen en landbouwmachines gebruiken om de wegen en straten op te vullen. 

N vrachtwagens, bussen

Tot slot is er nog de productcategorie N vrachtwagens, bussen. In deze productcategorie vind je vrachtwagens en bussen in diverse soorten en maten, die je kunt gebruiken om jouw wegen verder op te vullen.

Naar boven