Meest gekocht

    Meest gekocht

    Best beoordeelde producten

    Best beoordeelde producten

    Advies

    Conrad: specialist in muizen & trackballs. Heeft u een nieuwe muis nodig voor laptop of computer, bent u op zoek naar een goede muismat voor uw muis of heeft u een nieuwe trackball nodig? Dan hoeft u niet naar de winkel te gaan om uw muis, muismat of trackball te kopen, maar schaft u uw noodzakelijke gadgets eenvoudig online aan bij Conrad.

    Muizen van Conrad

    In het aanbod van Conrad vindt u bijna tweehonderd verschillende muizen. Deze muizen kunt u gebruiken voor het verrichten van computerwerkzaamheden op een laptop, maar uiteraard ook voor een computer. En doordat u bij Conrad kunt kiezen uit een groot aanbod van diverse muizen, kunt u zelf kiezen wat voor soort muis u wilt gebruiken bij het computeren. Dit kan bijvoorbeeld een muis met draad zijn, maar ook een draadloze muis voor een nog groter gebruiksgemak.

    Muismatten van Conrad

    Als u een goede muis hebt en geen muismat in huis hebt, is uw kwalitatief hoogwaardige muis alsnog niet prettig in gebruik. Een muismat stimuleert namelijk de bewegingen van de muis, waardoor u eenvoudiger, flexibeler en sneller met uw muis over het scherm beweegt. Heeft u geen goede muismat in huis of is uw muismat aan vervanging toe? Kies bij Conrad dan een nieuwe muismat uit het assortiment met tientallen verschillende muismatten. Dit kan een standaard (platte) zijn, maar ook een muismat met polssteun voor extra comfort tijdens het computeren.

    Trackballs van Conrad

    Vindt u een muis niet prettig werken en werkt u liever met een trackball met blootgestelde kogel? Dan kunt u tevens bij Conrad terecht, want Conrad biedt ook diverse trackballs aan in het aanbod muizen & trackballs. Dit kunnen trackballs zijn met draad, maar ook trackballs in een draadloze uitvoering. En omdat de trackballs van Conrad aangeboden worden in diverse prijsklassen, kunt u met bijna ieder budget slagen bij deze webwinkel bij het aanschaffen van een nieuwe trackball. Want of u nu weinig budget heeft of juist wat meer te besteden: Conrad is graag iedere klant van dienst en heeft voor iedere klant een kwalitatief hoogwaardig product.

    Conrad: kies uit diverse merken

    Tot slot kunt u bij Conrad niet alleen kiezen uit diverse soorten muizen, muismatten en trackballs, maar ook uit producten van diverse merken. De merken die u onder andere in het aanbod muizen & trackballs van Conrad vindt, zijn de volgende:
    - Logitech
    - Microsoft
    - Hama
    - LogiLink